Gelde sinir olma ...

Sattığım motosikletimin satışını vermek için bu gün notere gittim ruhsatı ve kimliklerimizi verdik ben yanımda olan ehliyetimi verdim bekleyin çağıracağız dediler..
bir süre sonra bu motosikletin modeli burada yazmıyor ne olarak geçiyor diye sordu görevli bayan,Honda Cg 125 dedim listede yok dedi titan es olarak bakın dedim o da yok dedi :pr:tamam o zaman beyan ile dolduralım dedi tamam dedik kısa bir süre sonra bana sizin satış olmaz dedi neden diye sorunca sizin nüfüsa bağlı olduğunuz yer Eminönü ama şimdi Fatih oldu dedi eee ne olmuş diye sordum sayfa ve cilt numaralarınız değişmiş bu şekilde satış yapamazsınız dedi (telefon açıp nüfüs kağıdındaki bilgileri sordum 1 ay önce nüfüs kağıdımı değiştirmiştim noterdeki bayanın dedikleriyle tutuyor ehliyetimdeki bilgiler değişik) Nüfus kağıdınız lazım dedi yanımda değil gerekli bilgileri sistemden görüyorsunuz o şekilde yapın dedim yok olmaz...nüfus kağıdımı fax latayım dedim yok dedi aslı olacakmış....
Velhasılı el elde el başta kaldı pazartesine bu nasıl iştir anlamadım gitti :silent:

olur böyle şeyler...

geçen hafta kuzenin arabayı satıcaz notere gittik....

alıcının tc no su başka birinin adına çıkıyor:) satışı yapamadık ve alışverişte bitti bu arada:pale:

3 gün sonra daha yüksek bir rakama başkasına sattık..... kısmet:cherry:

Coşkunum deli oldum bu gün satmasına sattım alışveriş işi bitti bitmesine de satışı halledemedim ....

birde bütün bilgiler tutuyor nüfüs müdürlüğünde değişiklik olduğu belli zora sürmenin anlamı ne çözemedim...

slm arkadaşım geçmiş olsun birazda noterin gıcıklığı işlerine gelse bir yaparlar ki

Aynısının tıpkısı bana da oldu. Benim de Eminönü idi, Fatih'e bağlandı dedi. Başka notere gittik o noter yaptı. Sonuçta asıl olan kimlik numarası dedi. Ama en güzeli değiştirmen, bazen sıkıntı oluyor...

slm arkadaşım geçmiş olsun birazda noterin gıcıklığı işlerine gelse bir yaparlar ki

eyvallah kardeşim isteseler yaparlarda ne diyim :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 ----------

Aynısının tıpkısı bana da oldu. Benim de Eminönü idi, Fatih'e bağlandı dedi. Başka notere gittik o noter yaptı. Sonuçta asıl olan kimlik numarası dedi. Ama en güzeli değiştirmen, bazen sıkıntı oluyor...

sen şanslıymışsın mübarek ...Kimlikdeki düzgün zira 1 ay önce yeniledim kimliği yanımda ehliyetim vardı ama yapmadı

Adana İl Temsilcisi
sağlık olsun be kardeş,sinirlenmemek elde değil ama yapacak birşey yok.sende benim gibi şanssızsın be kardeş.

Mersin İl Temsilcisi
ne haber len şanssız bedevi :p

imza
Kutup Ayusu

:queen:

sağlık olsun be kardeş,sinirlenmemek elde değil ama yapacak birşey yok.sende benim gibi şanssızsın be kardeş.

haklısın Bora abi yapacak bir şey yok ...ee nedemişler şanssız bedeviyi sencer bulurmuş :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------

imza
Kutup Ayusu

:queen:

eyüdür be ayucuk :queen::queen:

allahta seni güldürsün :cherry:

şişkocugum şirin babam sinir stress yoook varsa bı yanlıs söle bak kardesın burda aaaaa :D sen kana bulama elini :D aynısı oldu abim bende yenı motoru alırken nufus dairesi satıs yapan ınsancıgın kutugunu degıstırmıs 1000000lerce kişinin degişmiş zaten kimsenin haberi yok nufus dairesi duzeltmelerle yıkılıyo suan normal boswer hemen hallediyolar sakin ol sakin sen lazımsın daha :D ben kime bulasıcam yoksa :) 1 gunluk ısıvar yanlız sabahtan sıra al hemen bıtıyo abim benim

OLUR BÖYLE ŞEYLER,SIKMA O TATLI CANINI... VARDIR Bİ HAYRI:bounce:
BU ARADA;
ÇOK UZAK KALDIK BE ABİCİM,ÖZLEDİM SENİ VALLA....
YOLUN DÜŞERSE BENİM MEKANA BUYUR GEL BEKLERİM MUTLAKA;
KÜÇÜKYALI,63 IŞIKLARDA EGE GAYRİMENKUL'DEYİM...

BU ARADA;

aha ogrendim yerini :) bende bostancı ısıklardayım :D bende geliyimmi :D

imza
Kutup Ayusu

:):p:cherry::mrgreen::queen:::koop::::biggrinn

ben bu kutup ayısını biliyorum..özellikle çöllerde çalısıyor...:cherry:

Samet hocam o gutup ayusu varya hala künefe borcu var :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------

şişkocugum şirin babam sinir stress yoook varsa bı yanlıs söle bak kardesın burda aaaaa :D sen kana bulama elini :D aynısı oldu abim bende yenı motoru alırken nufus dairesi satıs yapan ınsancıgın kutugunu degıstırmıs 1000000lerce kişinin degişmiş zaten kimsenin haberi yok nufus dairesi duzeltmelerle yıkılıyo suan normal boswer hemen hallediyolar sakin ol sakin sen lazımsın daha :D ben kime bulasıcam yoksa :) 1 gunluk ısıvar yanlız sabahtan sıra al hemen bıtıyo abim benim

hade oradan şişkoymuş biraz tombulum ne olmuş yani :pşinir şitres yapmamaya çalışıyorum okanım ama cidden sinir oldum bu gün :pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

BU ARADA;

bende öyle diyorum Ayberkim vardır bir hayır .....

cidden çok uzak kaldık ara fazla açıldı yolum o tarafa düşerse mutlaka uğrarım paşam :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
künefe senin itin olsun aga...
gerçi sen hataydayken künefenin üstüne gelmiştn di mi?

samet, toplaşın gelin len, künefe yiyek :)

künefe senin itin olsun aga...
gerçi sen hataydayken künefenin üstüne gelmiştn di mi?

samet, toplaşın gelin len, künefe yiyek :)

çöl gibi yerler varmı sizin oralarda??:)

gelirim gelmesine de o kadar tatlıdan sonra ağırlık çöküyor..dönesim gelmiyor...

sen bana özelden iki porsiyon atsana..fıstıklı olsun...:rendeer::cherry:

cem abi aynı durum benim de başıma geldi :)
paşa paşa nufus müdürlüğüne gidip kimliğimi değiştirdim :)
ne mızmızlanıyorsun
ihtiyarlıktan olsa gerek :D

hem biliyormusun aynı firmada çalışmaya başladık :)

Aynen. Ama ben alıcıydım. Aynı durum bende de vardı. Hiç sorun çıkmadı. Sistemde görülen şekli ile yaptı satışı noter. Kimlikte görülen şekli ile değil. Soru bile sormadı bununla alakalı bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar