gelcek varmı

geliboluya gelcek olursanız mesaj atın ve :) buraya yazın görüşelim ben size gezdiririm burayı

Yahya kardeş, iki gündür konuyu açıp duruyorsun, kimseden en ufak cevap yok :)
Bunda en azından iki beğeni almışsın.
Ankara'dan günün birinde oralara gelecek olursam PM atacağım, misafirperverliğin ve ilgin için teşekkürler :cat:

ayıpsın abi olsun önemli degil cevap yazmaları burda bir dostunuz kardeşiniz oldugunu bilmeniz yterli gelin başımın üstünde yeriniz var bu forumda biz bir aileyiz.

bunu unutmayalım yeterli

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
güven kardeşim

bu temmuz başı gökçeada da tatil yapacağım için haliyle gelibolu kabatepeden feribota bineceğim. çok vaktim olsaydı seninle tanışmayı çok isterdim. şimdi ne desem yalan olur, oraya gidip arkadaş arasak bulamayız :mrgreen:

gönlü geniş kardeşim kendine iyi bak. :cat:

Senin bu davetkar konularını gördükçe gitmeyecekse bile gidesi geliyor insanın sağolasın :rendeer:

ayıpsınız ya öyle şey bi olur bne sizin memleke mobylette gelsem :queen: gezdirmezmisiniz beni :) gelin abi ben okuyorum aynı zamanda babamın elektonik dükyanında çalışıyorum karamana gidicem var karamanlı olan buarada ben karamanlıyım

yahya bende hiç güven verici bir his uyandırmadın
gel gel diyosunda bizi kesmeyeceğini nerden bilelim:queen:
belkim organ mafyasısın :)

yahya bende hiç güven verici bir his uyandırmadın
gel gel diyosunda bizi kesmeyeceğini nerden bilelim:queen:
belkim organ mafyasısın :)

abi sende war hee burda insan kesiyoz keçi koyun sıgır bitti belki forumdan insan bulurum sandım :queen: :queen: ::biggrinn
düşünce tarzı süper abi

ayıpsınız ya öyle şey bi olur bne sizin memleke mobylette gelsem :queen: gezdirmezmisiniz beni :) gelin abi ben okuyorum aynı zamanda babamın elektonik dükyanında çalışıyorum karamana gidicem var karamanlı olan buarada ben karamanlıyım

Vaay Garamanda üni okudum ben 4 sene 2009'da mezun oldum. Son sene baya bi gelişme vardı mezun olduktan sonra hiç gitmedim şimdi nasıl oralar?

walla iç anadolunun tadı bir ayrı ya şehir güzel aslında insanlar samimi oranın o yönünü seviyorum kimse kimseden bişey kıskanmıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar