Gel vatandaş,gramafon kalitesinde müzikler.

gramofon koleksiyoncusu sitesi harika:cat:
sık kullanılanlara ekledim, paylaşım için teşekkürler:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rica ederim ben de motorcu meraklı abimden almıştım bunları,ona teşekkür edin. Şenol SEL.

Şenol abi eğitici ve topluma her zaman yararlı bir kişidir.

İşe girince alacağım ilk alet olacak pikap. araştırmaya da başladım dual'e iyi diyorlar. siz ne diyorsunuz?

Super Moderator
Müzikler harika, gramofon (hakikaten gramofon olduğunda) sesinin vereceği keyif hiç bir şeye değişilmez ama, başlıktaki vaat yanlış yöne çekmiş sanki dikkati; ne olursa olsun, ne kadar kaliteli çevirilse de analog sesin kalitesini alamayacağız bilgisayardan dinlediğimiz dijital müzikten...

Müzikler harika, gramofon (hakikaten gramofon olduğunda) sesinin vereceği keyif hiç bir şeye değişilmez ama, başlıktaki vaat yanlış yöne çekmiş sanki dikkati; ne olursa olsun, ne kadar kaliteli çevirilse de analog sesin kalitesini alamayacağız bilgisayardan dinlediğimiz dijital müzikten...

Vaat mi,dediğinde haklılık payın var ama gramafonda müzik dinlemenin tek olumlu yanı garmafonu görüp çalışmasından zevk almaktır.:)
Dijitalden dinediğimiz şüphesiz, ses kalitesini belki de daha iyi alıyoruz. En kaliteli taş plağı dinleyebiliyoruz.Bulabilir misiniz çiziksiz taş plak,ben uğraşmam.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar