Geçtiğimiz pazar İzmir Yarış Pistinde Kaza geçiren Avni arkadaşımızı ziyaret ettik.

Geçtiğimiz pazar İzmir Yarış Pistinde Kaza geçiren Avni arkadaşımızı Alp Tunay, bikerboy ve ben ziyaret ettik. Yarışın hemen ardından da bir ziyaretimiz olmuştu. O gün ki durumunu düşünürsek şuanda çok çok iyi durumda. hatta taburcu bile oldu diyebiliriz.
Bir sonraki yarışlarda pislerde olman dileği ile GEÇMİŞ OLSUN :rendeer:
kaptan067.jpg

kaptan066.jpg

Avni kardeşimize büyük bir geçmiş olsun diliyorum:rendeer:
Kaza anını izlemek gerçekten ürkütücüydü:cyclopsan

Her hangi bir sakatlığın olmadığına gerçekten çok sevindim:)

Avni'yi ziyaret eden sizlerede BRAVO ve verdiğiniz bu iyi haber için teşekkürler:cat:

Hasan abi çok iyi yapmışsın bu başlığı açmakla msn de bekledim seni ama göremedim eline sağlık...

Avni abiye çok büyük geçmiş olsun gerçekten kaza günü gördüğüm haliyle kıyaslarsam mükemmel durumda kırıkları iyileşir iyileşmez pistlerde olacak bu sözüde aldım:)

İlk hastahaneye gün içinde uğradım korka korka gidiyordum acaba ne durumda diye yattığı odanın olduğu kata çıktım asansörden indim bir baktım avni abi koridorda volta atıyor... Okadar rahatladımki anlatamam allahtan toparladı ve durumu iyiye doğru hızla gidiyor...

Büyük geçmiş olsun avni abi...

bu konuda ki en büyük emek senin bekirim zaten.. sayenizde avni abiyle tanışmam nasip oldu..

bu konuda ki en büyük emek senin bekirim zaten.. sayenizde avni abiyle tanışmam nasip oldu..

Hasan abi bizi tanıyosun bizim için insan önemli 1 sefer merhabalaşmışız oturmuş karşılıklı birer çay içmişiz yada yıllardır tanıdığımız bildiğimiz kişi olsun fark etmez kendimizi parçalar elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışırız...

Avni abimiz istanbuldan yarışa gelmiş tatsız bir kaza geçirmiş bir ziyaretine gitmezek bu bizim ayıbımız olur keşke imkanlar elversede daha fazlasını yapabilsek....

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok cok gecmis olsun.
Yarislarla pek alakam yoktur ama o videoyu burada seyretmistim sanirim..
Bayagi korkutucuydu..
Adamlar ucmasini ve düsmesini biliyor abi.. :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tekrar geçmiş olsun diyorum Avni kardeşimize..... En kısa sürede eski sağlığına kavuşur işallah....

avni iyileşsin hasanda pistlere dönsün şenlensin pistler artık :rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşımıza hasta-yaralı ziyareti önemlidir kutlarım sizi.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar