Geçmiş Olsun Tek Teker Ramço

ARKADAŞLAR TEK TEKER RAMÇO AMELİYAT OLMUŞ.BENDE ŞİMDİ İRFAN ARKADAŞIMIZDAN ÖĞRENDİM.DAHA ÖNCE HABERİM OLSA İDİ BENDE ZİYARETİNE GİTMEK İSTERDİM.
KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN...

Ramço kardeşimize çok geçmişolsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. İşallah ciddi bir operasyon değildi? Selamlar Ramço Kardeş...

genemi ameliyat? İnşallah sağlığına kavuşur ve tek teker yapmaya devam eder :rendeer:

Ramço kardeşimize çok geçmişolsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. İşallah ciddi bir operasyon değildi? Selamlar Ramço Kardeş...

Muzaffer abi karaciğerinde büyükçe bir kist vardı onu aldılar,anlayacağın adamın ciğerini sökmüşler:)

Atlattı şükür ilaç kullanmaya devam ediyor...

Kocaeli İl Temsilcisi
ramazan (tektekerramço) arkadaşımız bir müddet önce vatani görevini yaptığı sırada rahatsızlanması sonucu GATA ya sevk edilmiş ve çiğerlerindeki oluşan kist sebebiyle ciddi bir amelliyat geçirmiştir arkadaşlar , ben şahsım adına kendiseine allahtan acil şifalar diliyorum , geçmiş olsun ramço , en kısa zamanda aramıza bekliyoruz :)

dün akşam kendisine ani bir geçmiş olsun ziyareti yapıp moral vermeyi düşünen dostlara selam olsun :) ve halal olsun ....

alikemal hakkını helel eyle şekerim izinsiz pindim motürüne :cherry:

arkadaşlar burdan hepinize teşekkür ederim... dün gerçekten çok duygulandım.. iyiki varsınız sağolun teşekkür ederim.............

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar burdan hepinize teşekkür ederim... dün gerçekten çok duygulandım.. iyiki varsınız sağolun teşekkür ederim.............

kardeşim sen sağ ol inşallah :) dostluklar böyledir böyle olmalı !iyi günde de kötü gündede ! emeği geçen abi ve kardeşlerime kendi adıma teşekkür ederim .

büyük geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza tekrar kavuşursunuz inşallah.

kardeşim sen sağ ol inşallah :) dostluklar böyledir böyle olmalı !iyi günde de kötü gündede ! emeği geçen abi ve kardeşlerime kendi adıma teşekkür ederim .

eyvallah sağolun.... ama çok fena yoruldum..... daha yeni uyandım....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------

Ramazan kardeşimiz geçirdiği ameliyata rağmen aslan gibi maşallah...:cat:

abi allah a şükürler olsun yiyecek ekmeğimiz varmış .... ayaktayız...

ramçom karaciger rahatsızlıklarına çok iyi gelen, karaciğer dostu bi şey önereceğim sana. ENGİNAR. Karaciğerin kendisini yenilemesini bile sağlıyor. Şimdi tam mevsimi zaten. İnternetten araştır bak. Bol bol ye. Bi daha geçmiş olsun.

ara sıra girersen foruma böyle olur,kaçırdık yine sohbeti :)

kardeş tekrardan acil şifalar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar