Geçmiş Olsun GKN!!!!Bu motorunuda pert ettin ellerine sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok üzüldüm duyunca inşallah son kazan olur. Allah kadın sürücülerin şerrinden korusun hepimizi:)

hiç biyerde takılmana geek yok...
ben senin le başlayan saltanata uydum ve sitemizden eminarıkoğlu isimli arkadaşı motorumun üzerine otutturdum.. hoş kendide demişti ya sıra sende buna oturdun buda pertt olur die :)
abdal a malum oldu:p
illa bişi istiyosan emin i ara :cherry:

her zaman söylerim bilumum suikast ve kaza süsü verilmiş cinayetlerinizde ben ve ekibim bütün imkanlarımızla hizmetinizdeyiz, Emin temizlik A.Ş :p

ama biliosun ki aYe'de emini oturttu ve sonrası malum :p emin sen benim kucağa otursan nasıl olur merak ettim =))))

hiç iyi olmaz bence, seni patlarırım, helyumla doldurulmuş balon gibi :mrgreen:

Gokhan emin benimkine oturmamıstı yine de pert oldu nasıl olcek simdi :cherry:

o da senin kısmetin bütün işlere ben yetişemiyorum her şeyi devletden beklemeyin kardeşim :mrgreen: dün iyi ralli yaptık ama dimi? tüüüüh!! şimdi arabana ben bindim dimi ya! sen en iyisi 3-5 gün garajdan çıkarma :p

Son düzenleme:
Canım cok gecmis olsun... daha bana teker dersi vericektin o motorla ama artık ben sana benim 250 yi verirrim ona ögretirsin :) saka bi yana sana bisey olmaması en onemlisi... tekrar gecmis olsun...

Dün her ne kadar koşup sarılıp geçmiş olsun
desemde sana yine çok geçmiş olsun!
ama baktım iyisin oh oh dedim ..
Canım tekrar geçmiş olsun
Allah beterinden korusun!
:rendeer:

büyük geçmiş olsun gökhancım 3.üncü sıçrayışınıda yapmışsın yani jokerini kullanmışsın aman diyim bundan sonra daha dikkatli bi sevdiimizi daha kaybetmiyelim :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gökhan şu tehlikeli malukatı her yerde engelledim ben.:mrgreen:

İyi seni sadece patlatmış, ben bide yerde kendime geldiğimde ters dönmüş kaplumbağa gibi bunun kucaandaydım.:pr:

Geçmiş olsun, :rendeer:

Yalnız Duvardaki pankart dikkatimi çekti: "LEYLA'DAN MEVLA'YA" ilginç bir tesadüf olmuş :queen:

Çarpan Bayanın adı da LEYLA ise tam olmuş... Dikkat et kendine... :rendeer:

Son düzenleme:
telefondada geçmiş olsun dedim burdanda tekrar geçmiş olsun diyim :rendeer:

allahtan sana bişey olmamış.

gkn çok geçmiş olsun sana bi şey olmaması sevindirici, fotoğrafa baktım Allah korumuş seni ve sevenlerinin duaları

Çok çok geçmiş olsun, olan mala olsun yenisi alınır.. Verilmiş sadakan varmış Allah beterinden esirgesin..

Gökhan şu tehlikeli malukatı her yerde engelledim ben.:mrgreen:

İyi seni sadece patlatmış, ben bide yerde kendime geldiğimde ters dönmüş kaplumbağa gibi bunun kucaandaydım.:pr:

o sahneyi hatırlayamadım valla, heralde kendimde değildim :p yanlız etiketlerde güzelmiş; 1000rr delen, dag bisikleti, gixxer, gkn, srad, yesilliksiz olmaz :mrgreen:

hasii....... zıctık.... :silent::pale:

hahahhahahha :mrgreen: otobüs iyidir tehlikesi az, hadi hadi iyidir iyidir :wiinkk:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun cana deil mala gelsin dicemde motoru böle görüncede üsüldüm ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar