Geçmiş Olsun GKN!!!!Bu motorunuda pert ettin ellerine sağlık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yönetime sesleniyorum, kaza yapmayanlar başlık açsın, daha az başlık açılır:p

Gökhan motoruna geçmiş olsun:rendeer:, sahi motorun patlarken sen nerdeydin.:p

Hep söylüyorum ecel gelmeyince gelmiyor diye, başkasının motorda iki çızık olur ama kendisi hepimizi üzer, adamın motorda sağlam bi depodaki benzin kalmış ama kendisi hastaneye gideceğine arkadaşlarıyla buluşuyor, o derece iyi.

Neyse tekrar çok büyük geçmiş olsun.:rendeer:

Gökhan çarpan arabadaki hatunu tavlayabildinmi bari, yoksa kazanın şokuyla kuzguncukmu oldun.:cherry:

gökhan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletmek istiyorum...

maşallah motoruna nazaran ciddiye alınacak bir durumu yok... uçmayı bildiği kadar konma konusunda da biraz alıştırma yapsa geleceği çok parlak görünüyor :wiinkk:

gökhan arkadaşımıza tavsiyem kör topal farketmez tiplerden şuan için biraz uzak durmaya çalışması :p:flower:

Geçmiş olsun. Motor bayağı bir hasar görmüş. İlginç bir kaza. Darbeyi soldan yemiş her iki araçta... Motor duvar dibinde sol'a yatık. Araba motorun dibinde. Jant iptal. Umarım eski haline döndürülebilir. Bu arada egsoz tüpü nerde ben onu göremedim fotoğraflarda. :p

Geçmiş olsun. Motor bayağı bir hasar görmüş. İlginç bir kaza. Darbeyi soldan yemiş her iki araçta... Motor duvar dibinde sol'a yatık. Araba motorun dibinde. Jant iptal. Umarım eski haline döndürülebilir. Bu arada egsoz tüpü nerde ben onu göremedim fotoğraflarda. :p

gökhanın söylediğine göre eksoz tüpü çarpan teyzedeymiş :mrgreen: motor pert malesef....

Tekrar geçmiş olsun. Kaza'nın nasıl olduğu hakkında ayrıntılı bilgi verilirse iyi olur bence. Acayip bir kaza gibi görünüyor fotoğraflarda. Hasarı kim ödeyecek belli mi? Teyzeye, egsoz tüpü ile ne işi varsa kolay gelsin diyim o zaman. :)
GKN'ye önemli bir şey olmaması sevindirici.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun Gökhan. En azından sürücüye bişey olmaması insanı teselli ediyor.

Adana İl Temsilcisi
çok geçmiş olsun arkadaşım.sana birşey olmaması sevindirici.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Büyük gecmis olsun dostum, nasıl bi kaza bu motor duvarla araba arasında kalmıs kaza sırasında sen nerdeydin nereye uçtun :S

abi cok uzulduım buyuk gecmiş olsun ne diyim allah beterinden saklasın off yaa bu nası bi zincir herkes tek tek patlıyo iyce sogudum artık yaa nese umarım son olur

Gökhan, çok geçmiş olsun. Murat'tın(Aye) son köprü kazasına da sana da yazarken farkettim kaza böyle yaralanmasız olunca geçmiş olsun demek ne kadar güzel, en büyük kazalarınız bunlar olsun. Diğer kazalara bir şey yazmaya maalesef elim bile gitmiyor, belki inanmak istemediğimden. Neyse hatırlamak da istemiyorum...

Tekrardan çok çok geçmiş olsun, derler ya; "verilmiş sadakan varmış"...

sabah sabah beni beynimden vurdunuz face den gördüm resimleri eywah dedim ama resimlerde gkn ı görünce biraz olsun rahatladım

kirwe çoooooookkkk çoooooookkkkkkk geçmiş olsun yaaaaa
walla büyük kaza atlatmışsın
işte tecrübe farkı bence burda ortaya çıkıyor adam kendini nereye atıcagını iiyi bilmiş olmalıki baksana kendinde bişicikler yok

allah seni bize ve ailene bagışladı diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar