Gecmiş Olsun Aygül

Aygul arkadasımız bugun sabah kurtkoy tarafında motoru ıle anayolda gıderken talı yoldan kontrolsuz cıkan bır kamyonun carpması sonucu yaralandı.Kendısı suan Kartal Devlet Hastanesınde muşaade altında tutulmaktadır.Ben aksam ustu gıdıp gordum kendısını bılıncı acık ve konustum agrıları var, sol omuz kısmında ve sol basbarmak hızasında kırıkları mevcut ve ayaklarında da ufak kesıkler var.Kendısıne ve aılesıne gecmıs olsun dıyorum...

Unutmadan Aygulun uzerınde korumaları ve kaskı mevcutmus.Zaten cok daha buyuk bır yaralanma olmaması da bu sebebten lutfen yollarda dıkkatlı olalım unutmayalım motosıklet kullanıcılarını gormak ıstemeyen kullanıcılar hala cogunlukta ve yollarda...

geçmiş olsun aygül

salih abi başka detay varmı kaza ile ilgili?
bilgilendirme için saol rica etsem aygülün telefon numarasını özelden gönderebilirmisin geçmiş olsuna bi arıyım bende gidip kalabalık etmektense

Büyük geçmiş olsun !. verilmiş sadakası varmış!..

En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını ve

ikiteker üzerine çıkmasını dilerim..

İlkay kaza sabah saat 8 sıralarında olmuş Aygul sag serıtte yolıunda gıderken talı yoldan bır kamyon yola fırlamıs gözgöze geldık abı benı gordugu halde yola cıktı gerısını hatırlamıyorum kendıme hastanede geldım dedı.Jandarma rapor tutmus Aygul kamyonun depo kısmına carpmış aılesınden ogrendıgım.Ama kendısıyle konustum bu durumda olabılecek en ıyı halde bılıncı acık ve konusuyor doktorlar bu aksam onu orada tutacaklardır.Bende yapabılecek bısey olmadıgı aılesı herseyı ıle ılgılendıgı ıcın kalabalık etmek ıstemedım ve yapacak bırseyde olmadıgı ıcın eve dondum Cem (Aparat) işten izin alıp ugrayacaktı yanına gelınce oda bızlerı bılgılendırır...

Aygül hanıma çok geçmiş olsun. Allahtan kısa zamanda şifa bulmasını diliyorum.
Alın işte.. oseberg ın açmış olduğu konu "Çarpıp kaçan sürücü hakkında" köpürürken Aygül kardeşimizin başına gelen kaza olayı gündeme girdi..
Arkadaşlar zaten 50 yaşıma geldim. İhtiyarlıktan bunalmadan önce motosikletçi arkadaşlarımızın haketmeden başına gelen bu kazalar aklımı alacak.
Sabır ver Allahım..

MFM

çok büyük geçmiş olsun.... ya noluyo ablalara geçen günde bir başkasının kaza haberini okuduk..... Allah acil şifalar versin inş en kısa sürede sağlığına kavuşur

Geçmiş olsun arkadaşım.En kısa zamanda iyileşmeni dilerim.Motorunun üzerine bindiğinin haberleri almak dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar