Geçin bakalım bu oyunu geçebilecekmisiniz

Insan gece verir oyunu :mrgreen: Heryer günlük güneşlik valla atmosfer yok , ben de geçemedim :p

Bu arada , ben ukraynaya gidiyorum SmirnouF , orada motosiklet fiyatları nasıl?

Insan gece verir oyunu :mrgreen: Heryer günlük güneşlik valla atmosfer yok , ben de geçemedim :p

Bu arada , ben ukraynaya gidiyorum SmirnouF , orada motosiklet fiyatları nasıl?

wayyy ukrayna haa.yürü be yaşattın sende desene .ukraynanın neresi ?sakın odessia deme gelirim yanına her ay :). ukraynada motosiklet fiyatları türkiyeye göre ucuz oolcağını düşünüyorum.ama kesin bi fiyat veremeycem.moldova desen fiyat verirdim :silent:. tahminim 3000 euro fiyata temiz ss alabilirsin.ayrıca benzinden alkolden ve kızdan gınah gelcek :queen::queen::queen:

ya uğraşmayın ben varken oyunumu geççeksiniz. boş bi anımda oynarım bende:mrgreen:

wayyy ukrayna haa.yürü be yaşattın sende desene .ukraynanın neresi ?sakın odessia deme gelirim yanına her ay :). ukraynada motosiklet fiyatları türkiyeye göre ucuz oolcağını düşünüyorum.ama kesin bi fiyat veremeycem.moldova desen fiyat verirdim :silent:. tahminim 3000 euro fiyata temiz ss alabilirsin.ayrıca benzinden alkolden ve kızdan gınah gelcek :queen::queen::queen:

Yok odessa'ydı ama planlar değişti. Önümüzdeki 5+ yıl Kiev'deyim :mrgreen:
Olsun yine de uzak değil görüşürüz yine :cherry:

Yok odessa'ydı ama planlar değişti. Önümüzdeki 5+ yıl Kiev'deyim :mrgreen:
Olsun yine de uzak değil görüşürüz yine :cherry:

hiç uzak değil canım,bi bağırsam ordan kesin duyarsın :queen::queen:. bu sene ukrayna gezileri dewam edecek.kiew'e kadar uzanırız sanırım.orda görüşebiliriz.keşke odessa olsaydı çok daha iyi olurdu her açıdan :bounce:

farenin topunu söküp oynayın bide hassasiyetliği düşürün...nasıl geçiliyomuş görün :cherry:

Geç 3. bölümü de görelim :cherry:

CERRAHI

Okumaya :p Artık oradan yazarım... Bir de ural aldım mı :)

evet 3 zormuş
yusuf abi geldi gece gece ...:)

zuhuhzhuauhuh,işte buna koptum :queen::queen::queen::queen:.bakalım yusuf abi daha hangi sazanları ziyaret edecek :cherry:

Geç 3. bölümü de görelim :cherry:

CERRAHI

Okumaya :p Artık oradan yazarım... Bir de ural aldım mı :)

ural kardeşliği ayrıdır :):).baştan uyarayım,sakın motoru çalıştırmayı sen deneme,bırak başkaları çalıştırsın.sen denersen bileğini çatlatırsın.olurda bigün deneme şansın olursa aklına gelir inşallah :bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olm rus musun nesin.....Trojan atmaya başladı len bu site.....

Bakımsız tarzan.....Yakıcan milleti.......:pr:

Olm rus musun nesin.....Trojan atmaya başladı len bu site.....

Bakımsız tarzan.....Yakıcan milleti.......:pr:

ne trojeni be.kimseninki ötmedide seninkii öttü :queen::queen::queen:.zamansız öten kuşun başını keserler :).sende en çok 1 saat zaman ayırır bi format atarsın,kıymetlimi benden :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar