Geçen gene benzin alıyoruz

Birde ne görelim....
seveni var sevmeyeni var, izlemekten zevk aldığım bir insan... motora başlamadan önce hemen hemen her eğitim videosunu izlemişliğim var :)
amaç fotoğrafı göstermek ve benzin dertlerimiz :)

0qh2V34.jpg

Benzinin 5 TL'ye yakın olduğu bir ülkede istasyon görevlisine neden pompacı dendiğini şimdi daha iyi anlıyorum.:bounce:

aynen benimde bilgilerimin çoğu bunda :)

kesinlikle öyle. boşa pompacı demiyorlar :)

güzel ve doğru bilgileri eğlenceli bir dille anlatan bir abimiz di. apaçi kardeşliği lafına bitiyorum :D

benzini 4.25den aldım bugün bi mutluluk doldu içime

Eskiden benzinin 1.60 TL, otogazınsa 0,10 TL ! olduğunu hatırlıyorum, 2.00 TL olduğunda kıyamet kopmuştu. Sonra 3,4,5 derken insanlar da haliyle iplememeye başladı. O gün bugündür 50 TL lik yakıt alıyoruz.

yakıt pahalı katılıyorum.inanın yarı yarıya düşerse hatta bazılarının dediği gibi 1 tl olursa hepimiz için iyi olur.farklı bir açıdan bakarsak arabayla artık hiçbiryere trafikten gidilmez hale gelir motosiklete mecburi olarak insanlar yönelir.eksi yönleride var artılarıda var. Ucuz benzin kimse evde oturmaz.

Motoru hep sevmişimdir.. Ama bu adam sayesinde, geçde olsa motosiklet hayatıma başladım..

gazın 35 kuruş olduğu dönemi bende hatırlıyorum. o zamanda şikayetçiydik eskiden daha ucuz diye..
malesef 10 tl ye depoya fullemek varken 2 Lt benzin alabiliyoruz. ülkemizle alakalı ilgili sıkıntı epey mevcut bu konuda fakat, asıl sıkıntı kardeş dediğimiz müslüman ülkerin benzin fiyatına %250 zam yapmalıdır. adamlar üretiyor, ister al ister alma diyor. almazsak olmayacak alsak gene doğru olmayacak. sonuç olarak vatandaş hep madur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar