Geçemedim

Parkuru tamamladım trafiğe çıktım, ilk ışıklarda sorunsuz devam ettim.

2. ışıklarda 2. vitesteyken bir kere ayağımı altından sokup 1e attım diye düşünüyordum durdum.

Vites yerinde hiç bir şey yazmıyordu.
N ışığıda yanmıyordu.
Normalde 1. viteste olduğumu düşünüyordum kalkamadım maalesef.
Stop etti hemen 1e aldım devam ettim ama yetkili kaldın dedi geçmiş olsun artık.

Kaldın ama motoru aldığın yere götürmek zorundasın dedi sinrilendim 1-2-3 attım 60-70le gidip bıraktım.

Motora ilk defa bu çarşamba binmiştim, dün de 2 saat çalıştım sağlıko olsun.
Sizle paylaşmak istedim.

Aynen dostum geç olsun güç olmasın. Bende senin gibi sınavdan bir gün önce 15 dk, sınav günü ise 1 saat lik eğitimle şans eseri almıştım. Allah gönlüne göre versin canını sıkma.

Üzülme kardeşim.Bir dahakine kesin geçersin.Sağlık olsun.

Aynen dostum geç olsun güç olmasın. Bende senin gibi sınavdan bir gün önce 15 dk, sınav günü ise 1 saat lik eğitimle şans eseri almıştım. Allah gönlüne göre versin canını sıkma.

%80 i filan geçtim ondan sonra kalktım ona yanıyorum, orda yuvarlaktan dönüp aldığım yere götürücektim nerden 2. vitese attım, 20-25 i geçme demişti adam zaten.2den 1e atınca neden vites yeri yok oldu onu anlamadım ki boşta olsa N ışığıda yanar yanmadı.

%80 i filan geçtim ondan sonra kalktım ona yanıyorum, orda yuvarlaktan dönüp aldığım yere götürücektim nerden 2. vitese attım, 20-25 i geçme demişti adam zaten.2den 1e atınca neden vites yeri yok oldu onu anlamadım ki boşta olsa N ışığıda yanar yanmadı.

şanzıman arada bi yerde kalmıştır yani iyi çekememişsindir vitesi kolunu, olabilir.

Herşeyde bir hayır vardır kardeşim, üzülme ,canını sıkma. Bir daha ki sınavda geçeceksin merak etme.

Benim sınav da yarın, efsane kurs motoruyla bakalım ne yapacağım.En son çare kendi motorumla girsem olurmu dedim, olmuyor plaka alınıyor ona göre giriyorsun dediler.Ne yapacağım bilmiyorum.Motorda denge yok denge çubuğundan korkuyorum, işlerim yoğun parkur deneme fırsatımda olmadı, gözümü kapatıp hayali olarak çalışıyorum.Kursa söyledim acemiler vurup kırdılar dediler :)

Üzülme geç olsun güç olmasın, elbet alırsın.

Benim sınav da yarın, efsane kurs motoruyla bakalım ne yapacağım.En son çare kendi motorumla girsem olurmu dedim, olmuyor plaka alınıyor ona göre giriyorsun dediler.Ne yapacağım bilmiyorum.Motorda denge yok denge çubuğundan korkuyorum, işlerim yoğun parkur deneme fırsatımda olmadı, gözümü kapatıp hayali olarak çalışıyorum.Kursa söyledim acemiler vurup kırdılar dediler :)

Üzülme geç olsun güç olmasın, elbet alırsın.

Ben kolayca geçtim, parkuru ama işte trafik ne olacağı belli olmuyor.İnş geçersin ben topladma 4 saat bindim girdim beceremedim kısmet değilmiş.

kurs motorları rezil durumda, çok bakımsızlar. vites geçmemiştir büyük ihtimal. sağlık olsun artık. ama ben olsaydım benim bunu sürme yetkim yok al sen götür der binmezdim o motora onu da söyleyim :)

bu basettiğin sorun, motor sıkıntısı, sert bazmaz isen bazen vites boşa çıkıyor, o yüzdende,
ne N ve vitesi gösteriyor. bence itiraz et motorda sıkıntı var de..

kurs motorları rezil durumda, çok bakımsızlar. vites geçmemiştir büyük ihtimal. sağlık olsun artık. ama ben olsaydım benim bunu sürme yetkim yok al sen götür der binmezdim o motora onu da söyleyim :)

bu basettiğin sorun, motor sıkıntısı, sert bazmaz isen bazen vites boşa çıkıyor, o yüzdende,
ne N ve vitesi gösteriyor. bence itiraz et motorda sıkıntı var de..

Geçti artık hocam, hayatımda 4 saat motor kullandım, 2den 1 e inicem bu kadar basit ama beceremedik.
Motor allaha emanet zaten, bir tane motor alıp ekipmanlarla ehliyetsiz gezicem sanırım tam pratik yapamana kadar.

Çorum İl Temsilcisi
Birçok tanıdığım ilk seferde kaldı merak etme. Ikincide her türlü alırsın :)

zor bir gün geçirmişsin teske üst üste bi kaç kere vites pedalına yumusak vursan 1. vitese gecerdi

2. Vitesten 1 gecmek icin ayağını alttan sokmassın ki ozaman 3e geçer.Sende sıkıntı galiba :D

DKN

olsun gün olur devran döner. bu sefer onlar geçirmek ister sen geçmezsin

Kurs motorları çok dandik harbiden biz akşam Yuki CG ile çalıştık sabah pert çıkmış motor allahtan da mondialle sınav olduk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar