Geceleri motoru nereye park ediyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben şehire biraz uzak bol konutların olduğu ama kimsenin oturmadığı biraz ıssız biryerdeyim.:) şimdi ben motor almak istiyorum ama geceleri kapı önüne koyarsam çalınacak korkusu var apartmana sokmak için 5-6 merdiven çıkarmam gerekli ama 180 kg nasıl çekerim hergün siz nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum.Geceleri nereye bırakıyorsunuz?

Hocam kasko yaptırmadan once benım arabanın arka cekı demırıne kılıtlıyordum. sımdı kaskolattım. dıreksıyon kılıdı ıle bırakıyorum..

Super Moderator
Bu konuda açılmış 2-3 tane topic var zaten onları incelemen daha yararlı olacaktır bence.

Yine de benim koyduğum yer apartman girişine bırakınca çocukların alarmı çaldırıp kaçmalarından dolayı 2 apartman arası yangın merdiveninin yanı.
Burada da fotoğrafları var:Yangın merdivenine kilitli Superlight'ım

sana tavsiyem hem bir disk kilidi al tak, hem de aşağıda resmi olan Master Lock'un kalın çelik halatını alıp motoru bir direğe filan bağla. demir makaslarıyla filan kolay kesilemeyecek olan halatlardan al derim.

başka markalarda buna benzer fiyatı yaklaşık 10 milyon olan 1-1,5 metre uzunluğunda modeller de var.

Esasında sağlam olduktan sonra paranın önemi yok gibi onca para veriyorsunuz 5-10 ytl dende kaçmamak lazım.

Garajaa:) memlekette evin onundeki bahşeye garaj yaptık.Çok zeki bir babam varda:)

ben de sitemizn bahçesine koyuyorum motoru. bahçede de kilitliyorum ama bahçeye koymak için 3 merdiven indiriyorum hergün. :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam 1 numaralı taktik etrafda yangın merdiveni vs. bişi yoksa mümkün olduğunca aydınlık bir yere bırak sokaklamasının altı gibi karanlıkyerlerde kimse görmes hırsız işini orada rahat halleder ama sokaklambasının altında daha zor olur birde gürüzan hocam la eyong un yaptığı bir proje vardı onu bir bul derim güzel bişi idi...

gurzan ın konusu ile ilgli linki http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12028 işine yarar muhtemelen

Oturduğumuz apartmanın hemen altında boş bir dükkan var.Sahibinden anahtarı aldım.Oraya koyuyorum.Yalnız motoru büyütünce nereye koyacağım konusunda hiçbir fikrim yok çünkü dükkanın kapısı çok dar ve büyük ihtimalle yeni alacagım motor o kapıdan geçmez.

bak en guzelı bıkac merdıvenı motorunun ustunde cık ve cross al sorun kalmasın :):):)

benım kendı garajım var ama bunlada yetınmıyorum hem dısk kılıdı takıyorum bırde alarım sıstemı var 7/24 vıdeo kayıtlı ve sırenlı saygılar!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama dikkat et sonra anahtarını düşürme :queen:

açık otoparka sürekli güvenlik var . eve gittiğim motoru direk otoparkın motorlar köşesine çekiyorum . güvenlik olduktan sonra problem yok .

Ben evin girişindeki merdivenleri yıktım dışa duvar ördürdüm kapıyı söküp oraya aldırdım bi sürü masraf ve sinirli bir ev ahalisine sahibim ama içim rahat olacak

valla sana tavsiyem bir garaj bulman belki bir kaç km yürürsün motor için amma velakin en azından aacısını çekmezsin birde kaskonu ihmal etme iyi bir şirketle konuş güzel bir anlaşma yap içinde yol yardımı helikopterli yardım fln olsun ödiyeceğin fark 10-20 milyon olur ama rahat eder en azından kafan bende motor alıcam yazın evimin yakınında ücretli toparka var oraya koymayı planlıyorum üstünede örtü alıcam meraklı hayfanlar kurcuklamasın diye :)

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Konuyla alakalı link

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8648

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar