Gececiler !

Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Arkadaşlar saat 04:30 suları.
Ben gece 12'de yattım, uyku tutmadı. Dön, dön baktım olacak gibi değil kalktım gitti. Şu saate kadar bir damla uyuyamadım.
Sabah işe gitmek için 05:50'de kalkmam gerekiyordu zaten.

Peki siz? Neden uyumuyorsunuz? Bu saatte forumda işiniz ne?
Evet o 25 kişi; dökülün bakalım?

adszuoj.png
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Farketmez. Gecenin bu saatinde buradasın. Yazacan.::pokey::
 
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
2,938
Seni neden uyku tutmadı reverse önce sen başlasaydın, öyle zaten kalkacaktım falan filan tatmin olmadık bu cevaptan :mrgreen:

Ben bi yandan çalışıp, kahve sigara molalarında forumu kurcalıyorum yalnız hissetmemek adına :mrgreen: Bazende böyle başlıklar muhabbetler dönünce pefff değmeyin keyfime ::puro::
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Valla çok bariz bir sebebi yok uykumun kaçmasının aslında.
Kafada günlük düşünceler. İş-güç falan filan.
Acaba uykum kaçtı da kafam yastıkta bunları mı düşündüm yoksa bunları düşündüğümden mi uyku tutmadı bilmiyorum ama.::yawn::
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Saatler yine gece yarısına yaklaşıyor.
Canım sıkkın...
Kaskım çalındı. Cevahir AVM'nin otoparkında oldu olay. Güvenliğe danıştık. Kaskı çene bağıyla arka çanta demirinin uzantısına alelade bağladığım için hatalı olan benim, önlemimi almadım.
Herneyse güvenlik sağolsun ilgilendi, kamera kayıt odasına girdik. Kayıtları inceledik ve kaskı çalan şerefsizleri gördük.
Beyaz bir scooter, iki kişi. Sürücü benim kaskı kafasına geçirdi (işallah kafasındayken parçalanır) ve çıkıp gittiler. Çıkış görüntülerinde plaka teşhis edilemedi. Saat de geç olduğundan, yarın o motorun giriş görüntüleri bulunacak ve plaka tespit edilecek. Sonra bana haber verilecek ben de karakola şikayette bulunacağım (evet gerçekten bunu yapacağım).
Kaskım 200 papellik çene açılır beyaz LS2 kasktı.
Şimdi hiç hesapta yokken bir de kask masrafı çıktı başımıza. Nasıl iştir arkadaş. Çalış kazan, kıt kanaat bir şeyler al, ay sonunu getireme, kansızın teki kendi malı gibi alıp götürsün.
 
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
2,938
Haydaa olaya bak yok yere :/ Geçmişolsun reverse. Insallah plaka mevzusu çözülür, kask bulunurmu bilinmez tabi ama bi hırsız daha cezasını bulur en azından.

Dedemizin döneminde evin kapısını kilitlemek ayıp sayılırdı, bugün kaskını tuvalete bile götürmek zorundasın, götürmezsen suç sende muamelesi görüyorsun, sorsan gelişiyoruz derler :pr:
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Aynen öyle. Zaten kask geri elir diye bir ümidim yok. Ha, olur da bulunursa filan, o pislik herifin kafasına geçirdiği kaskı bir daha kullanmam.
Benim derdim, belki bir ihtimal cezasını bulması.
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
Ben de anlamam insanlar kasklarını motorun üzerine neye güvenerek boştan bırakırlar, burası bi isviçre veya lüksemburg değil türkiye. 1 lira için adam öldüren manyaklar var. Biz üşenmeyip elimizde taşıyoruz çalınmasın diye kaskı, siz de taşıyın çalındı çalınmadı derdiniz olmasın.
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Mengu kesinlikle haklısın. Kız arkadaşım elinde taşımak istemediğinden bıraktırdı birkaç kez. Sonra da alışkanlık oldu. Ben bir kilit ayarlamak niyetindeydim ama hep erteledim.
Olay başımıza gelince akıllandık tabi ama iş işten geçti.
 
Katılım
8 Eki 2010
Mesajlar
443
çantaya koymuyor musunuz? kasklar sığıyor çantalara ben öyle yapıyorum sorun olmuyo. gerçi çantanız yok herhalde :) bence edinin hemen bi tane. Büyük rahatlık.
 
Katılım
10 Ağu 2011
Mesajlar
1,108
Çanta var. Kappa 35lt.'lik model. Ama içinde bellik, dizlikler, eldivenler, balaklava vs. mevcut. Yani kasklara yer yok. Zaten olsa olsa tek bir kask alabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

Hepinize iyi geceler, gececiler. Artık uyuma vakti geldi sanırım. Yaklaşık 40 saattir ayaktayım.
 

F54

Katılım
25 Haz 2010
Mesajlar
14,969
Ben de anlamam insanlar kasklarını motorun üzerine neye güvenerek boştan bırakırlar, burası bi isviçre veya lüksemburg değil türkiye. 1 lira için adam öldüren manyaklar var. Biz üşenmeyip elimizde taşıyoruz çalınmasın diye kaskı, siz de taşıyın çalındı çalınmadı derdiniz olmasın.
mengü bunun yaşadığın ülke ile alakası yok yaşadığın il e göre değişir sen bi akdeniz ege sahillerine in inan arabadan çok motosiklet var hiçbiri kilitli değil kasklar üzerinde duruyor hatta hatta kontak anahtarı üzerinde duran var
motosiklet park yerleri var
kadınlar kızlar motorla geziyor
ama istanbula bakıyorsun ne motosiklet park ı var nede motorla gezen bayan veya kız neden şeyini sallasan magandaya çarpıyor:pr:
tıpkı ankara antep sakarya gibi:jocolor:
ben egeye gittim kaskı bile kilitliyordum millet bana uzaylı muamelesi yapıyordu bu yüzden hiç kask kitleyen adam görmemişler ki onlar da haklı yani:)
 
Katılım
28 Ocak 2011
Mesajlar
2,035
Yarın işiniz gücünüz yok mu? Uyuyun hadi, uyumak isteyeni de uyutmuyonuz :)
Kask için geçmiş olsun. Nasıl insanlar var anlamak mümkün değil. Bu arada Mengü haklı, burası Türkiye herşeyden önce önlem.
Inşallah cezasını bulur ama nerde...
 
Katılım
20 Ocak 2011
Mesajlar
1,573
Yarın iş falan yok uzun zamandır çalışıyorum biraz tatil yapıyım:mrgreen: uzun süre oldu geceleri geç yatmayalı biraz keyfini sürelim:mrgreen: 2 saattir sürekli aynı siteleri tıklamaktan gına geldi ama olsun:)
 
Katılım
1 Haz 2009
Mesajlar
4,117
Haydaa olaya bak yok yere :/ Geçmişolsun reverse. Insallah plaka mevzusu çözülür, kask bulunurmu bilinmez tabi ama bi hırsız daha cezasını bulur en azından.
Cezasını bulmakmı karakola gidince sizden önce çıkar şerefsizler iki gün önce bir hırsız yakaladık bizim burada (Kütahya tren garı) şerefsiz hem tuvaletçinin parasını yürütüyor,hemde büfeden teneke kola aşırıyor kamera kayıtlarındada açık seçik görülüyor karakolda ifadesi alındıktan sonra savcı serbest bırakıyor :pr: neymiş cezaevlerinde yer yokmuş :pale:
 
Katılım
6 Mar 2009
Mesajlar
1,912
İşe gidecekler kalksın artık yataklarından da gececiler gitsin evlerine artık :bounce:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst