Gece ve yağışlı havada dikkatli olun!!

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Reflektörlü yelek giyme zorunluluğu var.
Öyle ama montunun birkaç atom genisliginde bir yerinde kalitesiz bir reflektör bile olsa geçerli sayıyorlar abi :(

Şöyle polislerin montu gibi düzgün reflektörlü bir mont giymek lazım. Özellikle daha kendileriyle barışmamış çocuklar fark etmeli ki ambulansa kaldırılırken karizmamızın bi önemi yok. Kazadan dolayı zaten ya küçüğümüzü yaparız ya da büyüğümüzü...

O halde reflektörlü yelek tavsiye olan var mı? Gs cilerin giyidiklerinden. Link bekliyorum.

Ben bunu kullanıyorum gece çıkarsam ama çok iyi değil. Daha güzel bir şey bakıyorum. Polis kıyafetine yakın olunca daha çok dikkat çekiyor diye düşünüyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hem gece, hem yağış, hem bisiklet...
Bir de normal şeritten gidiyorsun..
Sonra ışık aldatmacası diyorsun.. Üstünde reflektör yada farkedilebilir hiç bir şey yok..

Arkadaş herkes kendini koruyacak.. Bisikletle gidiyorsan daha dikkatli olacaksın... Yok öyle bende de tekerlek var ayakları...
Elin oğlu dinlemez patlatır..
yol ayrımı da olsa kendimi düşünür en sağdan hatta çizgiye en yakın noktadan giderdim..Ayrıma gelince durur bakarım.. Müzait olduğunda yoluma devam ederim..
Kendimi seviyorsam bunu yaparım..

Motosikleti
CB125F
Gece ıslak zeminde kırmızı trafik ışığıyla motosikletin stop ışığı birbirine karışınca nasıl görünmez olunur gelin izleyin.

https://www.facebook.com/share/r/14VRJwSGemc/
Hiç aklıma gelmezdi şimdi işten geldim karanlıkta gidip geliyorum hep
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O halde reflektörlü yelek tavsiye olan var mı? Gs cilerin giyidiklerinden. Link bekliyorum.
Prosev aldım ben saatler değişmediği için her gün karanlıkta gidip geliyorum 🤦

Kanunen zorunlu olduğunu bilmiyordum kamyon ve tırlar sorun değil de arabalardan korkuyorum 😅

F54

gece ve yağışlı havada 25 yıllık şoför olmama rağmen hiçbir araç kullanmayı sevmiyorum ;)
mecbur değilsem gece trafikte olmuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar