gece sürüşü-duruş gibi görunsede-

sonunda gece sürüş korkumu yendim vede cıktım dışarı..görüş daha iyiymiş.hava daha iyi..:cat:

yinede fotoğrafta hafif bi ürkeklik var :p
bende tırsarım gece sürüşünden efenim ne yalan söyleyeyim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :D bence en iyi sürüş gec eyapılıyor cünki trafik yok ...

gece yolların çok daha tenha olmasından dolayı çok zevklidir fakat bilmediğiniiz yolda değil tabiki(tümsek&çukurlar)
bilmediğin yolda gece sürüşü hızlıysanız çok feci kazalara olanak tanır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 PM ----------

yok.onu ilk motora bindiğim yani yola cıktıgım gün yaşadım.hemde ne yağmur..doluyla karışık..oyüzden yağmur korkusu oluştu bende.azıcık çiselese ödüm patlıyo..

inan yağmurda hızın fazla değilse fren daha iyi tutuyo :)
çok ıslanıyosun ama onunda zevki orda bu sene 2 fuarada motorla gittim ve tamamiyle ıslandım hemde 3 kere ıslanıp kurudum ilk fuarda ama zevki başka
motoru temizleme işide olmasa :(

gerçi olsada temizlesem şimdi sabaha kadar :salut::salut::salut:

bende gece körlüğü var sanırım..ekstradan görememezlik yaşıyorum geceleri..o yüzden hep kenar kenar gidiyorum..

Hocam gece önünüze ne çıktı çok şaşkın bakıyosunuz :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bişi Olmas Alışırsın Zamanla :mrgreen:

sonunda gece sürüş korkumu yendim vede cıktım dışarı..görüş daha iyiymiş.hava daha iyi..:cat:

:) Hayırlı olsun gece sürüşü çoğu zaman gündüzden daha iyidir, aydınlatman iyi olmalı yalnız

Mümkünse Halojen farlarını Xenon ile değiştirmeni tavsiye ederim, motosiklette görmek ve görülmek çok önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Donald Duck der ki"gece sürüşünden kaçının"

eğer macerayı seviyorsanız gece gündüz fark etmez ama en güzel sürüş gece olur ben seviyorum yani

yok.onu ilk motora bindiğim yani yola cıktıgım gün yaşadım.hemde ne yağmur..doluyla karışık..oyüzden yağmur korkusu oluştu bende.azıcık çiselese ödüm patlıyo..

Ama ben deneme derim yagmurlu havada gece yolculugunu(ikisini bir arada)...deneyen bilir...
Berbattir gece yagmurlu yol...hem dertlidir hemde insan cekinir...derler bir olsa keske gece yagisli yolda kak camur olur ikidebir silinir,far camurlanir gorunmez olur yol biter sinir....:queen:
yagis+gece=felaket...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla karanlıkmış geceymiş onu bilmem..Ama Ninjan Lamba gibi ortalığı yakıyor..Güle güle bin.............:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar