Gece çalışan kişilerin sabah geziye katılması

Gece vardiyasından gelmiş arkadaşların veya gece uyumamış kişilerin düzenlenen gezilere katılması sizce nasıl bir davranış gezi düzenleyen kişiler bu gibi şeylere dikkat ediyormu ?

Evet güzel bir soru. Sanmam her gelene uyku ya da gece vardiyasındamıydın diye sorulacağını.

Rıdvan, gezilere her kesimden arkadaşlar geliyor. Kimi çalışan, kimi öğrenci, kimide işsiz. Nereden bileceğiz uykulu olup olmadığını. Sabah işten çıkıp geziye gelen arkadaşlar oluyor. Bunlara 'Gelme' diyemeyiz. Herkesin uykuya karşı dayanıklılığı farklıdır. İşin aslı, uykusuz olarak araç kullanmak, hele ki motosiklet kullanmak gerçekten bir risk teşkil eder. Kişi kendine uyku konusunda güvenemiyorsa, hiç riske girmemeli, geziye katılmamalı. Uykunun nerede bastıracağı hiç belli olmaz.

Anladım çok uykusuz kalınca dikkat toplamak zor oluyor birde panik atak oluyor insan herkes için değişebilir takibi zor en azından bilgilendirmek uyarmak lazım kişileri diye düşünüyorum tabi merakımdan soruyorum tecrübeli insanlar var burada onlar gerekeni yapıyordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar