Gece 03:30 "Hadi Gidelim Mi?-Gidelim" Kütahya-İzmir Gezisi

Moderatör (forrap)
Saat 01:00 sularında mangal girişimimize başlamış,keyifle geceyi ilerletirken ilerleyen saatlerde mangal üzerindeki etlerin bitmesine müteakip 03:30 sularında oluşan yeni karıncalanmaları hissettik,iyide ne karıncalanması bu saatte ?
İşte tam olarak bu sorunun cevabını aradığımız anlarda o garip cümleyi kurduk!
HADİ GİDELİM !
Bir saat öncesinde hatta mangalı söndürme evresindeyken bile aklımızda olmayan şey birden gerçekleşti,kendimizi 603 km lik bir yolun ilk metrelerini alırken bulduk..
Çok mu iyi yaptık,ıı ıhh sanmıyorum :p
İyi bir karar olmadığını bilerek ve hatta artçım olarak yolda bana eşlik edecek olan arkadaşıma geldiğimizde oluşacak poposal sorunlardan da bahsederek -bir nevi müşteri hizmetleri açıklamaları tadında-(artçım 100 kg ağırlığında motorla alakası olmayan,arabanın içinde doğup büyüdüğünü varsaydığım bir araba tutkunu)yola çıkmış bulunduk.
Neyse,olan olmuştu artık..
Yalnız gecenin o saatinde bitmiş fotoğraf makinemizin pili için maalesef birşey yapamadık..Zaten geceleri gözleri tavşan gibi çıkan birisi olarak,gece manzara fotoğrafı yakalayabilecek bir makinemizin de olmaması sebebiyle bu beni pek üzmedi :)

Kütahya simav a gittik,sabah 7:30 civarı oradaydık..Orada bir akrabanın yanına uğradıktan sonra işlerimizi de halledip tekrar yola koyulduk,gece çekemediğimiz fotoğrafların acısını çıkarmak için bir yerden 'yuh artık!' cümlesini az sonra kuracağım çakma duracell leri almış bulunduk :) Alkaline değerleri önceki kullandığımız pillerle aynı olmasına karşın (4 tanesini 4 TL den aldığımda biraz huylanmıştım gerçi :)) yeni aldığımız piller 1 fotoğraf çekip kapanmasıyla fotoğraf işlemimiz yine ertelenmişti..
Çok acayip sistemler geliştirip anca yarım yamalak,geçtiğimiz en güzel manzaralardan yoksun da olsa çekebildiğimiz fotoğraflara dönelim artık..
Çok anlattım,bu yüzden fotoğraf aralarında yorum yok..

dsc00517w.jpg

dsc00517w.jpg

dsc00516a.jpg

dsc00514xi.jpg

dsc00513.jpg

dsc00512i.jpg

dsc00511b.jpg

dsc00510wx.jpg

dsc00509v.jpg

dsc00508ar.jpg

dsc00507ky.jpg

dsc00505c.jpg

dsc00504l.jpg

dsc00503h.jpg

dsc00494dx.jpg

dsc00493x.jpg

dsc00490q.jpg

dsc00488ax.jpg

dsc00486t.jpg

dsc00485m.jpg

dsc00484lm.jpg

dsc00482z.jpg

dsc00481h.jpg

dsc00476sp.jpg

dsc00472j.jpg

dsc00471ik.jpg

dsc00469yy.jpg

dsc00543e.jpg

dsc00542r.jpg

dsc00540e.jpg

dsc00539d.jpg

dsc00535m.jpg

dsc00534af.jpg

dsc00533o.jpg

dsc00532oq.jpg

dsc00531bs.jpg

dsc00530lf.jpg

dsc00529s.jpg

dsc00527mz.jpg

dsc00526d.jpg

dsc00525ht.jpg

dsc00524jc.jpg

dsc00522mc.jpg

dsc00521d.jpg

dsc00501.jpg

dsc00480h.jpg

Yola çıkmadan önce sıfırladığımız km nin döndükten sonraki hali..
dsc00546ev.jpg

İlk yorum benden sanırım çok güzel bir geziye benziyor, biraz daha fotograf olsa iyi olurdu ama, pillerin acizline uğramışsınız, bu arada motorunuz 20000km dayanmış nasıl menmunmusunuz ?

Elinize sağlık güzel kareler.

GKN

Motor yol gördü sayende, Erdinç 1 ayda 200 km mi ne yapmıştı :)

Anladığım ölçüde yol müsaitmiş!. Zevkli bir yolculuk yaptığınızı tahmin ediyorum.. Paylaşım için teşekkürler..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah akil fikir versin diyecem ama, arkandakini gorunce sanki tahsilata gitmissiniz gibi geldi.::blusssh:

:p

Adana İl Temsilcisi
ani karar verilen geziler genellikle tadından yenmez.güzel bir yolculuk olmuş.paylaşım için teşekkürler.:cat:hyosungumu hatırladım.onunla,ADANA-MARMOK(DATÇA)-ADANA yolculuğum gözlerimin önüne geldi.hey gidi günleeer.

Forrap'ım pillerin azizligine ugrasanda elde olan fotoğraf baya iyi çıkmış.Tebrikler :cat:

Bu arada böylesine çıplak bir motosiklete göre iyi yol yapmışsın .Rüzgardan baya memnun kalmışsındır :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Askerde aldığın kiloları mangalda etleri yiyip motor üstünde veremezsin Forrap sen bence yarı yolu koşarak dönseydin :mrgreen: Şaka şaka :rendeer: Motorize gençlik işte ye iç gece yarısı gez aah ahh ::pembe:: Tadını çıkartın İzmir'in , gençliğin :cherry:

Moderatör (forrap)
Herkese teşekkürler..:)

Motor yol gördü sayende, Erdinç 1 ayda 200 km mi ne yapmıştı :)
Bu arada böylesine çıplak bir motosiklete göre iyi yol yapmışsın .Rüzgardan baya memnun kalmışsındır :p

3 gündür İzmir de değildim başlığı açtığım gün geldim,Erdinçten aldığımdan beri 2500 km yi geçkin yol yaptım,neredeyse günlük 300 km :) Motor nerden geldim bu zalime diyordur belki.. :)

Elint,tırt motorcumuyum olm ben senin gibi :p İzmir e gelicen sen daha,unuttum sanma:wiinkk:

Allah akil fikir versin diyecem ama, arkandakini gorunce sanki tahsilata gitmissiniz gibi geldi.::blusssh:

:p

Tahsilata giderken siyah passat ve takım elbise giyiyoruz,moda oymuş :)
Adama sakallarını kes diyorum anlamıyor,haklısın :)

Askerde aldığın kiloları mangalda etleri yiyip motor üstünde veremezsin Forrap sen bence yarı yolu koşarak dönseydin :mrgreen: Şaka şaka :rendeer: Motorize gençlik işte ye iç gece yarısı gez aah ahh ::pembe:: Tadını çıkartın İzmir'in , gençliğin :cherry:

Valla askerde ve gelince aldığım kiloları Türkiye turu yapsam eritemem gibime geliyor :) O yüzden keyfini çıkarmak lazım.. :) İzmir in tadını biz çıkartıyoruz da sizde gelirseniz Emre ile tadını sizle de çıkaracağız :)

Forrap giderken bana da bir alo deseydin ya. evde sıkıntıdan patlamış halde oturuyordum. hem kütahya da bir çok dostum akrabam var onları da bir ziyaret ederdik. keyifli bir gezi olmuş. motosikleti de iyice test etmişsindir. temmuz ilk haftasına yani 4ünden sonrasına azıcık uzun bir yollu etkinlik planlarım var ama bakalım. ayarla beraber yollara düşelim. çaylar benden:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi diycem ama gezi amaçlı olmadığı için demyorum....:):):

Tekerine sağlık.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forrap giderken bana da bir alo deseydin ya. evde sıkıntıdan patlamış halde oturuyordum. hem kütahya da bir çok dostum akrabam var onları da bir ziyaret ederdik. keyifli bir gezi olmuş. motosikleti de iyice test etmişsindir. temmuz ilk haftasına yani 4ünden sonrasına azıcık uzun bir yollu etkinlik planlarım var ama bakalım. ayarla beraber yollara düşelim. çaylar benden:)

Temmuzun 2. haftası oralardayız ona göre plan yapınızz :mrgreen:

Elint,tırt motorcumuyum olm ben senin gibi :p İzmir e gelicen sen daha,unuttum sanma:wiinkk:

Valla bende pek tırt motorcu sayılmam 2000 km yolda ben yapmışım.:p

Bu arada izmir mevzusunu unutmadım 1-2 güne koreli hemşerilerimizden zincir dişli takımı siparişini veriyorum diger işleride hallediyim yaz sonu gibi bir aksilik olmazsa saglam gezi planı var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar