Gec Olsun Guc Olmasin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin işte bir İtalyan scooter daha ben her zaman diyorum scooterda İTALYAN mükemmel seçim arkadaş tekerin düz bassın.:cat:

pininfarina; :)

kız arkadaşımın abisine çok benziyorsun avatardak fotoda o yuzden pek buLaşmiim diyorum mesajLarIna, ama şimdi baktum ki hiiiiççç aLakasıı yok ohhh :p bu sevincimi payLaştıktan sonra da fm,

Yahu hani böLe bu tarz scooter maxscooter rekLAmlarI oLur ya hani, aLtInda Levi`s üstte bir poLo t-shirt iLe şehirde süzüLür motoruyLa uygun renkLerde rekLam fiLminde insanında içi gider karizmaya off be abi aLsam motoru ne manita yaparIm gibi hani :p AYYNI onLar gibi waLLa hatta bizzati türkiye şubesi makina iLe tümLeşik karizmana +1 :)
Pasta börek işine giricem bu tanışma oLayLarına yukLenin EVET EVET yükLenin

Usta walla sende bu anlatim ve mizanse kabiliyeti ile bence kesinlikle harcaniyorsun buralarda! Cok iyi bir metin yazari, reklam, iletisim ve prezentabl gucun var bak demedi deme :cherry:

345

hayırlı olsun güzel motor sanada yakışmış...bu maxi scooterlar ilgimi çekmeye başladı yaw hele herkesde olmayan çok şık dizaynlılar kafamı çeliyor yavaş yavaş.Dün sym ye hasta oldum...bugün beverly e....allah sonumu hayretsin:queen:

hayırlı olsun güzel motor sanada yakışmış...bu maxi scooterlar ilgimi çekmeye başladı yaw hele herkesde olmayan çok şık dizaynlılar kafamı çeliyor yavaş yavaş.Dün sym ye hasta oldum...bugün beverly e....allah sonumu hayretsin:queen:

Hocam gel birgun vereyim iki tur at benim makineyle :cat: Bir foto daha koydum bak bakalim kendin nasil durursun sence o makinenin ustunde :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin abi, sefalar getirdin hep birlikte buluş yapacaz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar