Geç kalmış bir merhaba

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Kimbilir kaç kişi senin yerinde olmak istiyordur şu anda :) örneğin Hardduro ...

lespaul, peki bandumaya ne dersin :wiinkk:
Doastdark, haklısın kuyu kebabınında tadını bilmiyorum, ama onunda çok iyi olduğunu söylüyorlar, başkalarının yalancısıyım :) Kastamonu'da niye kalmıştınız, gezme mi iş mi?
Crazy_devil, birgün misafirimiz olun, size Kastamonu mutfağını tanıtalım.
Metal, bende Nezih hocamı (Harduro) kıskanıyorum, Antalya, bizim motorumuzun lastiği toprağa değmeye hasret kaldı burda.
Tekrar hoşbuldum arkadaşlar, sağolun...

Akgün abi dün akşam nasıl canım etli ekmek çektiyse artık, baktım annem bugün etli ekmek yapıyo:) Şimdi yedim ayıptır söylemesi:)
Valla kuyu kebabı da, banduma da çok güzeldir. Çok güzel bir mutfağı vardır Kastamonu'nun!:)

oo, afiyetler olsun. Geçen sene bir arkadaş toplantısından bir fotoğraf ekleyeyim.

DSC00638.jpg

(banada etsiz, et susuz, tereyağlısını yapmışlarsır ama bu fotoğrfafta daha iştah açıcı duruyor:)

Götürün abi afiyet olsun:) Oy oyy artık bu yaz gelmem lazım Kastamonu'ya:mrgreen:

lespaul, bu arada fotoğrafta Daday'dan Karaçaağaç köyünden, muhtarın evinden :)

abi çok fazla bilmiyorum Daday'ın köylerini. İnebolu'nun köylerini daha çok bilirim. Anneannemin köyünü biliyorum sadece Daday'da:) Dereköy'de onlar, baya yakın Daday'a.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Dostum. Bende Bolu'luyum. Sekiz yıl Araç ve Safranbolu civarında yaşadım. Damak tadı olarak çok şeyler kaçırmışsın gerçekten.

Sonşovalye, etrafımdakiler hep öyle diyorlar ama artık böyle geldi böyle gider.

MONZA hoşgeldin bak nickini büyük harflerle yazdım yalakalık olsun diye :queen: o resimdekinden ben de istiyorum yoksa üyeliği iptal olur:salut: atla motoruna adana nedirki 400 cc lik krosa 2 saatte burdasın soğutmadan yeriz sonra köyüne geri dönersin eheh eheh eheh

Hoşgeldin:rendeer:
Valla ben kargoyla yollamana da razıyım. Seni yormıyayım buraya kadar :wiinkk:

Motor, resimdekini sana motora atıp, Okram sanada kargo ile göndereyim ama soğuyunca güzel olmaz bu meret. Bir gün yolunuz düşer buralara o zaman ikram ederim.

İzmir/Karşıyaka'dan selamlar, hoş geldin. sevgi ve saygıyla kal.

sevgili Akgün Hocam Burayada hoş geldin.ayrıca çok karnım açtı o resmi görünce iyice acıktım.Kastamonuya selamlar sevgiler.site çok hızlı bir endurocu kazandı.artık resimsiz kalmazlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar