Geç Kalan Tanışma

Merhaba. Ben Adem Uludağ. 18 yaşında sakin olduğu kadar da deli birisiyim. (Zaten normal birisinin motor süreceğine hiçbir zaman inanmamışımdır:queen:) Neyse daha çok konuşacağız inşallah bu konuları… Öncelikle motor geçmişimden bahsetmek istiyorum. Motor sevdam 11 yaşımda başladı. Yaş 14 olduğunda ise ilk defa motorun tepesine çıktım. Daha sonra ise arkadaşla ortak Cbx 250 twister aldık. Ve arkadaş gitti gsxr600 aldı. Tabi bizde nasiplendik makineden:) Twisteri çok yakıyor diye sattık sonrasında ise yaklaşık 5 ay önce Cbf 150 almış bulunuyorum. Siteyi 7 senedir takip ediyorum. 2 yıl önce üye oldum ama tanışmak bugüneymiş. Tekrardan Herkese Merhaba hoş buldum:)
a8exc7um3rh.jpg

6rnowt2d1b5q.jpg

7 sene ardından bu uyelık baya gec oolmus neden onceden uye olmadın gercekten merak ettım :) hadı hosgeldın

Hepiniz çok sağolun :) o zamanlar ne ehliyet var ne tecrübe aslında küçüktüm de ama hep siteyi takip ettim zaten 2 sene önce üye oldum ama bende hala bazı şeyler tam oturmamıştı artık bazı şeylerin daha iyi oturduğunu fark ettim ve şimdi tam zamanı diyip girdim.

Rr6

hoşgeldin adem, inşallah yarınki buluşmada tanışmak üzere:rendeer:

Hepiniz çok sağolun :) o zamanlar ne ehliyet var ne tecrübe aslında küçüktüm de ama hep siteyi takip ettim zaten 2 sene önce üye oldum ama bende hala bazı şeyler tam oturmamıştı artık bazı şeylerin daha iyi oturduğunu fark ettim ve şimdi tam zamanı diyip girdim.

garip bir arkadassın. dedıklerının anlamını bılıyorum fakat dogruysa akıllı bı arkadasımızsın ne diyim..

hoşgeldin adem, inşallah yarınki buluşmada tanışmak üzere:rendeer:
saol hoşbuldum batuhan (yaşını bilmediğimden böyle diyorum) :) nasıl bir şey olacak meraklıyım daha doğrusu :queen:
garip bir arkadassın. dedıklerının anlamını bılıyorum fakat dogruysa akıllı bı arkadasımızsın ne diyim..
evet doğru söylüyorum :) inşallah tanışmak nasip olur seninle . kafalar uyuşacak gibi. bu arada iltifatın için saol :cherry:

Tekrar hoşgeldin Adem. Özellikle Cbf işe aramızda olman büyük sevindirici. Tekerin düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar