geç çalışma

:pr:arkadaşlar sym joyride 200 scootur motorum sabahları geç. çalışıyor.bu gün ilk işim sabah motorun benzin otomotiginin hortumunu benzin filtresinden çektim ama benzin filtresinin içinde benzin vardı marşa bastım benzin anında geldi ama yinede geç çalıştı. buji yeni hava filtresi yeni motor yeni,fakat geç çalışmasına anlam veremedim çalışınca akşama kadar sorun yok.lütfen yardımcı olurmusunuz.

karbüratör ayarından dolayı biraz incelesen forumu aynı sorunu birçok kez görürdün

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 PM ----------

karbüratör ayarından dolayı biraz incelesen forumu aynı sorunu birçok kez görürdün

sayın motosiklet forum üyeleri sizlerin yardımına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.sym joyrıde 200 lük scootur motorumun çalışırken beni sevindiriyor ama kırmızı işıkta çalışmayınca 200 kl gramlık motoru itekleyerek kmlerce gotürmek çok zor.motorun bujisi filtresi yagı pistonu beyni hepsi yeni.ama sabahları çok zor çalışıyor çalıştımı bir kaç klmetre gidiyor stop ediyor.buji kablosunu boşda motorun herhangi bir demir aksamına degdirdigimde güç bujideki güçle aynımı olmalı veya nasıl bir ateşleme gücü olmalı hepinize saygılar.

yazımın devamı sym joyrıde 200 lük motorum çalıştıgı zaman kesik kesik ve siyah duman atıyor motoruma binmekten bıkmamam için lütfen bana yardımıcı olun.teşekkürler.

aynı veya aynı değilse bile benzer bir sorun bendede var sanırım bizim sorun karbüratör ayarından çünkü ben nezamaki hava ayarıyla oynattım ogünden beri jikle açıldıktan sonra malesef geç çalışmakta :pale:
gaza basmadan boğuluyor :salut:

yazımın devamı sym joyrıde 200 lük motorum çalıştıgı zaman kesik kesik ve siyah duman atıyor motoruma binmekten bıkmamam için lütfen bana yardımıcı olun.teşekkürler.

filitrene baktın mı
karbüratör de benzin zengin olsa sabah hemen alır sıcakta calısmaz ama sendekı tam tersı bncce karburatorde deıl de hava fıltrene fılan bı bak karburatorun bogazını cıkar bos bı sur bakalım ne olucak

sorun kesinlikle jiklededir sabah jikleyi acıp öyle bas marşa biraz ısındıktan sonra kapat

Sabahları zor çalışıyo kısmını okudumda motor soğukken zor çalışıyosa motor yataklarındada problem olabilir dicem?

geç çalışma düzeldi

arkadaşlar hepinize teşekkür edrim.motorumdaki arıza sizlerin verdigi fikir dorultunda hareket edrek düzeltim.motorumun karbüretür hava giriş vidası tam kapalı oldugundan okşijensiz benzin zenginligiyle çalıştırmak isterken boguluyor ayarı yapınca sorunsuz çalıştı ve 30 klmetre sorunsuz yol yaptım bu konuda vermiş oldugunuz bilgiler için tekrar teşekkür ederim herşey gonlünüzce olsun sevgiler sunarım.:):p

benzin süzgeci ile bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar benzin otomotigi ile karbüretür arasındaki hortum ve süzgeç filtresi içinde benzinin sürekli olması gerekmiyormu.sabahları baktıgımda bu dedigim kısımda benzin yok ancak marşa 5 saniye sürekli bastıgımda benzin bu dedigim yerlere doluyor.acaba sabahları geç çalışmanın nedeni bumudur bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim:pale::pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar