Gebze'den Hakan

Yaşım 24 ve 1,5 senedir motosiklet kullanıyorum. 2 ay önce kaza yaptım:pr:. Motosikletim gt250r, serviste olduğu için kullanamıyorum. Onu çok özledim :) Hepinize kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Hoş buldum tşkler. Korumalarım olmadığı için bende çok hasar vardı. kaşlarımın ikiside açıldı (kask yoktu) ve hala fizik tedavi görüyorum. Kolumda cam parçası kaldı. ßuda bana ders oldu. Bir daha korumasız asla binmem.

Bir musibet bin nasihattan iyidir derler... En azindan hayati bir tehlike olmadan korumalarin kiymetini anlamissiniz... Insallah en kisa surede iyilesirsiniz...

hoş geldin hakan kaza sonrası hasar kaldı bendede kazama da an an tanık olan arkadaşım ramcoya teşekürler kaza yerinde benimle ugraştı halime gülsemi aglasamı bilinmez kucagımda 125 ramzey atakan makine sıcaktan alev alev yanıyo benim atletle ramco kafamdaki kanı durdurmaya calışıyo ben her adım attıgımda abartısız 10 cm 20 cm kan fışkırıyor hasrım sag kalca et ezilmesi kaldı kafa dikiş felen kapandı enteresam olan o kazayı atlatıktan 1 gün sonra kıbrısa askere gitmiştim hayat macerayla dolu:bestmt:

gebze çarşıdanmsn geçen hafta gebzedeydm(istasyon) 1haftalığına kuzenlere gittm akşamları eskihisara felan indik baya tvs apache(2011) gördm birde cbr 125 r 2011(siyah) ilgmi çekti belki bilirsn

hasrım sag kalca et ezilmesi kaldı kafa dikiş felen kapandı enteresam olan o kazayı atlatıktan 1 gün sonra kıbrısa askere gitmiştim hayat macerayla dolu:bestmt:[/QUOTE]

cenk abi sanada çok geçmiş olsun. sen kaza sonrasını anlatırken gözümün önünde canlandı o sahne.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

dkan, Gebze çarşıya yakınım. motosikletli 1 tane tanıdığım var sadece. bahsettiğin motorluları tanımıyorum.

Merhaba,

Aramıza hoşgeldin. Ben de Gebze merkez'de ikamet ediyorum. En kısa zamanda motorun tamirden çıkar ve sende iyileşip yolalra düşersin.

Sağlıcakla.

tek teker ramco bahsetigim arkadaş kaza anında yanımdaydı kazam hava atarken deyil :bounce: bilmedigin yolda yolar karanlık yol birden sağa dönüyordu o hızla saga kıramasın yapabilecegim biir şey vardı oda motoru yatırarak dönmek dönerken ön lastigim kaldırımın dibinde toplanmış toz birikisine geldi olan oldu ön lastigin kaydıgını hatırlıyorum sonrasını arkadan gelen tekteker ramco görmüş motor 2 turtepemde dönmüş oda motorun farıacık dönüyodu diyor bunun gibi cok kaza atlattım cok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin

bu benim ikinci kazam. ilk kazamı sadece bir parmağımın ezilmesiyle atlatmıştım. ikinci kazada o an öleceğimi zannettim. kazadan sonra ağaca yaslanmış bir şekilde oturuyordum gözümü açtığımda. bir baktım o gerizekalı şoför bozuntusu korku ve panikten dolayı üstüme geliyo kaçmaya halim yoktu. yetmezmiş gibi bir daha bana çarparak ağaçla arabanın arasında sıkıştım. etraftakilerin çığlık sesleri kulağımda hala. işte o an öteki tarafa gidiyorum zannettim. Ailem motora zaten karşıydı, şimdi tam oldu :(

e5 te giderken dar alanlarda beni sıkıştıran şöförler cok araba aynası kırdım harbi hak iyide yapmışım o zamanları altımda tel cantlı alman mz im vardı üstümdede manda derili bi montom kırarken aynadan baktıgımda deliye dönen bir şöför aynanın iç baglantıları tutuyor salım salım salanıyordu motorum zamanla mefta oldu motorum:queen:

Hak edenlere yapıcaksın abi. Şimdi aklıma girdin :D Aynısını bende yapabilirim

bindigin agır makine olacak dengeni yitirmiyecen ve hak edene yapacan herkese deyil üstünde bi okadar kalın olmalı mont cok önemli:pl: kaskında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar