Gebze’de Pulsarınızı hangi ustaya götürüyorsunuz

Merhaba forum sakinleri pulsarımda yokuş aşağı rölantide zırıltı geliyor neresinden geliyor anlayamadım aynı şekilde gazı açınca yine geliyor bu zırıltı nereye göstere bilirim ?
Hız göstergem bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bunu da göstermek istiyorum başlıkta da dediğim gibi Gebze’de nereye götüre bilirim 2016 model 13.xxxkm de motosikletim şimdiden teşekkürler

merhaba;
gebzede mert motor var bajaj bayisi ama ustasını tavsiye etmem bence siz İstanbul da düzgün bir bajaj servisi bulmaya bakın

Hadi ya valla neresi olsa gideceğim çünkü 2 hafta sonra yaklaşık 10 bin km ilk bir yola çıkacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

İstanbul’da sizin önerdiğiniz veya bajaj marka motosiklet kullanan kişilerin önerdiği yer neresi

Ben bajaj kullanmıyorum zaten bu saatten sonrada honda ve yamaha dışında bir markayı tercih etmem
forumdaki bajaj kullanıcıları size servis konusunda yardımcı olurlar

Hadi ya valla neresi olsa gideceğim çünkü 2 hafta sonra yaklaşık 10 bin km ilk bir yola çıkacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

İstanbul’da sizin önerdiğiniz veya bajaj marka motosiklet kullanan kişilerin önerdiği yer neresi

Vergi dairesinin arkasında lunaparkın orada..Motor ahmet :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar