GDR kask boyama Amatör

Merhaba Arkadaşlar çiziklerden dolayı kaskı boyamaya karar verdim.
Kullandığım malzemeler : 180'lik zımpara , su , mat siyah sprey boya
Saygılarımla...

Zımpara yaparken zımparayı devamlı ıslayarak zımparaladım.

Spreyi 50-60 cm uzaktan püskürtme yerine parmakla anlık bas çek yaparak (silah tetiğine basar gibi) boya yaptım.Devamlı püskürtünce boya akıyor.

Vizör çizik olduğu için takmadım. Güneş gözlüğü kullanıyorum.

emeğine sağlık 'ta fakat uzmanlar kask için önemli sakıncalardan birtanesininde hiç bir şekilde boyanmaması diyor

konu birazcık hort olacak fakat bende şuan düşünüyorum kaskımı mat siyah boyatacam bazı düşmelerden dolayı çizikleri var sormak istediğim tek kat mı attınız bide boyada atma soyulma kendiliğinden oldumu birde sadece zımparalayıp üzerindeki boyayı söktükten sonra başkı bi malzeme sürmediniz dimi pasta gibi, sonra güzelce zımparalayıp bastınız boyayı öylemi

üzerinede nalburlarda satılan sprey şefaf parlak "mat değil" vernikten sıkarsanız tadından yenmez..

ozaman mat olmasının bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum doğru değil mi?

ewet yarı parlakmı ne oluyor galiba... malzemelerimin hepsi hazır bulunduğu dükkanların vitrininde fakat bu işe girişsem mi girişirsem elimde kaskım patlarmı yoksa on numara sonuç alırmıyım ona karar veremedim bi türlü

Valla bende Gdr'yi 2 ayda bir boyar oldum sprey boya ile boyuyorum,5 yıl oldu alalı herhangi br sakıncasını görmedim sadece 2 ay sonr yine beni boya der durumuna geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar