Gazlarken böyle kendinden gecen var mı?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tam sopalık aslında....:mrgreen: Yemekten önce az dövecen yemekten 1 saat sonra eşşek sudan gelene kadar o gidonla döveceksin...:queen::queen:

Hahahahha :queen::queen::queen: gece gece yarıldım...

Motordan iniş+çakması için kolunu uzatışı ve yanındaki elamanın hareketleri tribal enfeksiyon kapmış bunlar :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Denizli İl Temsilcisi
leş of the leş yha bu çocuk videoda hızlandırılmıii gibi bazı noktalarda önemli olan salak saçma gaz vermek değil önemli olan adam gibi sürmektir....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun 3 yıllık ömrünü yedi bitirdi :)

Bu günahları içinmiydi yoksa makinanın ömrünü yediği içinmi :queen::queen::queen::queen::queen:

Potansiyel katil bu adam.... Acilen tımarhaneye kapatılması lazım..Geleceğini iyi görmüyorum... :p

Tam sopalık aslında....:mrgreen: Yemekten önce az dövecen yemekten 1 saat sonra eşşek sudan gelene kadar o gidonla döveceksin...:queen::queen:

Alper abi bu elemanı görünce bizim izmirdeki aklıma geldi neydi onun nick :mrgreen::queen::queen:

Stain miydi ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu günahları içinmiydi yoksa makinanın ömrünü yediği içinmi :queen::queen::queen::queen::queen:

Alper abi bu elemanı görünce bizim izmirdeki aklıma geldi neydi onun nick :mrgreen::queen::queen:

Stain miydi ?

APV41 e sor..Koçu oydu.... :p:p:p

Sanırım stain di ...Evet.... :queen::queen::queen:

APV41 e sor..Koçu oydu.... :p:p:p

Sanırım stain di ...Evet.... :queen::queen::queen:

Sert yapma olm
Tamam abi sert yapmıcam vııııııııııııınnnnn :queen::queen::queen::queen:

O gece gözümün önüne geldikçe kopuyorum resmen motoru kümeste saklıyodu ailesi kızıyo diye haber vermedimki diyodu yaşıyomu acaba hala ? En son sağlam patlamıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar