Gazlamayalımda taşa mı dönelim :)

Evet 2 günlük bir gezi programı yaptım.Gezinin detaylarını buradan paylaşacağım ve buralara gidecek olan arkadaşlar olursa en azından bir bilgi vermiş ve faydalı bir iş yapmış oluruz
Bir sıkıntı olmazsa Pazartesi yola çıkıyorum inşallah :king:

Ca8Hfj.png

Motosikleti
600RR
bu yolculugu cbf ile yapacaksan shell 15-50 advance tavsiye ederim,zira 10-40 ile bu sıcakta uzun süre gidersen vuruntulu calismaya başlayabilir

Motor arıza yapmasa Side,Perge,Aspendos,Tazı Kanyonunada gidecektim lakin gidemedim.
Müzekart sayesinde Patara,Xanthos,Letoon bu üç yere toplamda 59 lira para ödemeden kartla girdim
Çektiğim bir çok foto var ama anca bu kadarlık kısmını buraya koyabildim

Letoon Antik Kenti
1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------
Xanthos Antik Kenti

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------
Patara Antik Kenti

1.jpg

1.jpg

1.jpg

1.jpg

Kaş Kalkan Manzara

1.jpg

1.jpg

Kaş Kaputaş Plajı

1.jpg

1.jpg

Kaş Manzaraları

1.jpg

1.jpg

1.jpg

yolunuz açık olsun bencede öyle yaya yaya gezin tadını çıkarın. gezdiğiniz yerlerin tadını çıkarın görün bol bol fotoğraf çekinin yaşayın oradaki duyguyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar