Bunun kanuni yolunu araştırın,kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlayamaz.Sanayi devi antepde bu tür polemiklerin olacağını hiç tahmin etmedim doğrusu, eski başkan Celala Doğana gidin,bu yaşadığım bir olayı hatırlattı.Beldenin birinde belediye balkanı org ile düğün yapmayı yasaklamış.Tesadüf ya orda oturan bir büyüğümün kızı evlenecek bende çok severim kendisini kızının nişanını ben yapacam dedim o zamanlar klavye çalıyordum düğünlerde nişanlarda,neyse gün geldi çattı aletleri kurduk herkes merak ediyor abi ork çalmak yasak başkan gelirse kötü olur diyorlar.Ben aldırış etmedim neyse proğrama başladık 2 saat sonra başkanın yaltakçıları geldi bunu çalamazsın yasak dedi bende kanun maddesini göster dedim,başkanım yasakladı dedi bende o zaman git başkanın gelsin dedim,bu sefer ortalık kızıştı sen kimsinde başkan senin ayağına gelecek dedi,bende başkan kim dedim benim özgürlüğümü kısıtlayacak dedim yanımda misafir olarak amirim vardı Yüzbaşı resmi elbiseli adama defol git başkanını çağır dedi.Başkan geldi makam arabasıyla biz iplemedik klavyenin sesinin iyice açtık millet halay çekiyor eğleniyor,işaret etti kesin diye bizde kapattık ne oluyor burda dedi, düğün sahibi koskoca başkansın anlayamadınmı dedi,başkan görüyorum kim size orgla düğün yapacaksınınz dedi yasak olduğunu bilmiyormusunuz dedi,işte orda amirim devrede.Sen kimsin dedi başkana sen ne hakla yasak koyabiliyorsun kimin emriyle yasak uygulamaya çalışıyorsun başkan 360 derece çark işte komutan org çalmak günahmış,uğursuzluk getiirirmiş bende onun için halkımı düşünerek yasak ettim dedi sonra olay tatlıya bağlandı hala orda düğünler orgla yapılıyor isteyen davul zurnada çalıyor.Biraz uzun oldu ama mücadale eden kazanır