Gaziantep'li MT dostlarından yardım lütfen

iyi akşamlar Gaziantep'li motorcu kardeşlerim, abilerim.
yarın sabah 10:40 uçağı ile İzmir'den Gaziantep'e yeni sahibi olacağım motorumu almak için yola çıkıyorum. fakat dönüş için motoru da otobüse yükleyip, otobüsle gelmeyi düşünüyorum. motorun şimdiki sahibiyle konuştuk otogarda hiç tanıdığı yokmuş ama beraber gider sorar soruştururuz dedi sağolsun.
eğer tanıdığınız şöför yada muavin vs. var ise yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü 14saatlik yolu motorla tek başıma dönmek ve okadar yorulmak istemiyorum. şimdiden teşekkürler
Telefon numaram: 05542186228

bagajlar yüklenmeden önce gidersen bagaja yerleştırıyorlar diye biliyorum. bu arada gaziantepte öğrenciyim fakat malesef tanıdığım biri yok :)

kendi işimi kendim gördüm :) aldığım kişide bayağı yardımcı oldu sağolsun. o altta ben üstte 16saatlik bir otobüs yolculuğu yaparak İzmir'e geldik
İşte yeni sevgilim :)

Hayırlı uğurlu olsun .. Tekerine daş değmesin.. Keyifli sürüşler .

şimdi gördüm yoksa size yardımcı olurdum hayrılı olsun ne kadar ücret ödediniz otobus fırmasına

hayırlı olsun kardeşim :) bende şu 4 tekeri bi zatıyımmm hayırlısı ile alcam 2 teker.sorması ayıptır kaç model kaç mani :)) baya temizmiş bu arada :))

Hayırlı olsun dostum tekerin her daim düz bassın :) Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun .. Tekerine daş değmesin.. Keyifli sürüşler .
tekerinden taş, kaya, çamur vs eksik olmasın diyecektin galiba :) bu arazi motoru :)

şimdi gördüm yoksa size yardımcı olurdum hayrılı olsun ne kadar ücret ödediniz otobus fırmasına
canınız sağ olsun hocam, sahibiyle hallettik çok şükür. BEN turizmle anlaştım 150tl klr+65tl ben :)

hayırlı olsun kardeşim :) bende şu 4 tekeri bi zatıyımmm hayırlısı ile alcam 2 teker.sorması ayıptır kaç model kaç mani :)) baya temizmiş bu arada :))
teşekkürler, sizede içinize sinen bir marka model denk gelir inşallah
2005 model, 8000tl

Hayırlı keyifli sürüşler :)
sağolun

Hayırlı olsun dostum tekerin her daim düz bassın :) Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
teşekkürler
arada arazide yan yatsın, çamurada batsın :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar