[Gaziantep - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
Tüm Gaziantep'li arkadaşlara merhaba diyeyim öncelikle. Ben Gaziantep'den Mine son bir kaç aydır bende motosiklete merak sarmış durumdayım. Biraz aile baskısı var ama onuda atlatacağım işallah. Gökhan la tanışıryoruz tesadüfen resmini görünce şaşırdım bende üye olayım bari dedim. İşallah diğer arkadaşlarlada tanışırız. Sağlıcakla kalın.

Hoşgeldin aramıza mine umarım kalıcı olursun galiba tanıyorum seni :rendeer::rendeer::rendeer:

Tüm Gaziantep'li arkadaşlara merhaba diyeyim öncelikle. Ben Gaziantep'den Mine son bir kaç aydır bende motosiklete merak sarmış durumdayım. Biraz aile baskısı var ama onuda atlatacağım işallah. Gökhan la tanışıryoruz tesadüfen resmini görünce şaşırdım bende üye olayım bari dedim. İşallah diğer arkadaşlarlada tanışırız. Sağlıcakla kalın.

hoşgeldin Mine:rendeer:bende yeni üyeyim motorun varmı

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin:cherry::cat:

GÖKHAN lastikler güzel olmuş kardeşim hayırlı olsun

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...
yalnız birkaç hafta sonra gezimiz faaliyetimiz olduğu zaman kayış kırmak yok ama...
yani üzeyir ve harun gibi olmayın tamammı...
neyse ilerleyen günlerde görürüz artık kalıcımıyız değilmiyiz.
ok.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz...
yalnız birkaç hafta sonra gezimiz faaliyetimiz olduğu zaman kayış kırmak yok ama...
yani üzeyir ve harun gibi olmayın tamammı...
neyse ilerleyen günlerde görürüz artık kalıcımıyız değilmiyiz.
ok.

Hasan usta toplantı düzenledinizde gelmedikmi yaw :queen::queen: Gezi vardıda gelmedikmi yoorum sende eyimişin daaha bahara az kaldı ortagım görüşeceğiz inş sık sık gezilere gideceğiz al kaldı hehehe herkese selamlar gaziantep mt....:cat::cat::cat:

ne bu sinirrrrr hasan

hayırdır hasan uzeyirle gökhan senı kızdırdımı ne oldu ne bu kin : )) saka bir yanada yaz gelsin allah kerım

Son düzenleme:
HANGİ DEVİRDEYİZ ARKADASLAR. DEVİR MOTOSİKLET DEVRİ:mrgreen:

GURBAN OLAM O ÇİNLİLERE,ONLAR OLMASA NE EDERDİK BİLMİYOM.HEM MOTORUMUZ OLDU HEM TAMİRCİLİK ÖGRENDİK:mrgreen::mrgreen::cherry:

HAA BU ARADA YENİ KATILANA RKADASADA HOŞGELDİN DİYEYİM. MİNE
HOSGELDİN MT VE G.ANTEP AİLESİNE

Son düzenleme:
HANGİ DEVİRDEYİZ ARKADASLAR. DEVİR MOTOSİKLET DEVRİ:mrgreen:

GURBAN OLAM O ÇİNLİLERE,ONLAR OLMASA NE EDERDİK BİLMİYOM.HEM MOTORUMUZ OLDU HEM TAMİRCİLİK ÖGRENDİK:mrgreen::mrgreen::cherry:

HAA BU ARADA YENİ KATILANA RKADASADA HOŞGELDİN DİYEYİM. MİNE
HOSGELDİN MT VE G.ANTEP AİLESİNE

Bu Taş değildi heralde :)

arkadaşlar antepli olmayanlarda hoşgeldin tebriği yapabilirmi:queen:

Yapabilir ama önce bilet alman gerekiyor :queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
ağaaam bağa da bi bilet vering ozaman istanbuldayım ama antepliyik çok şükür:cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar antepli olmayanlarda hoşgeldin tebriği yapabilirmi:queen:
hoşgeldin sefa getirdin gürsel kardeşim ne demek :queen::queen:
ağaaam bağa da bi bilet vering ozaman istanbuldayım ama antepliyik çok şükür:cat:
gel yorum gel sen transıtgeç
abi ucuz olaydı bari .birde unutmadan antep işi olmasın(antep üretimi nokia hesabı):queen:

bak şimdi bizi rencıde ettın gürsel kardeşim ne demek antep malı kötümü yanı çin :p malından iyi oldugu kesin:queen::queen::queen::queen:

özür aydemirim:)
ama abi maşallah üretmediğiniz marka yok.bazen şüpheleniyorum,acaba aydemir ER5 i numunelik aldıda seri üretimemi geçecek diye:queen::p

Gaziantep İl Temsilcisi
özür aydemirim:)
ama abi maşallah üretmediğiniz marka yok.bazen şüpheleniyorum,acaba aydemir ER5 i numunelik aldıda seri üretimemi geçecek diye:queen::p

Bak bu iyi fikir neden olmasın :p:p sen ne yaptın veriyormuşsun bugun senın moturu galiba haberi geldi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamun aleyküm GAZİAYINTAP MT uzun süredir siteye üyeyim ama MT'lilere bi selam vermedim:pr:gerçi MT'lilerin bazıları ile tanıştım da neyse.ben Kemalettin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar