[Gaziantep - MT]

2008

MT Gaziantep ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT Gaziantep ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gaziantep Mt nerelerdesiniz yaw...!!!
Kaç zaman oldu en kısa zamanda bi gezi yapmak lazım artık havalar çok guzel bu aralar bu güzel gunleri degerlendirmek lazım sevgili arkadaşlar

gorusmek uzre....

Gaziantep Mt nerelerdesiniz yaw...!!!
Kaç zaman oldu en kısa zamanda bi gezi yapmak lazım artık havalar çok guzel bu aralar bu güzel gunleri degerlendirmek lazım sevgili arkadaşlar

gorusmek uzre....
Bııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dondummmm. Hadi be sende Harun, neresi havalar güzel. Biraz önce dışarıdan geldim. Hava güneşli ama yerdeki suyu donduran kuru soğuk var. En tehlikelisi de bu zaten kuru soğuk. hakikat ne yaptın sen motoru.

yerler buz bu havada gezi biraz soğuk olur ya kimse siteye girmyomu ne havanın soğukluğu siteyide vurmuş herhal :) :) :) arkadaşlar nerelerdesiniz ?

nihat (karayılan) kardeşim hoşgeldin.
kader yollarımızı ayırmamış demekki. eskisi gibi takılırız dimi. yaz gelsin de...
arkadaşlar... beni unuttunuz ha.
ehliyet sigorta tamam. bakımlarda tamam. yollar beklesin bizi.
yazın boş haftamız olmamalı ha, kışın acısını çıkarmalıyız...
hepinizi özledim. kendinize iyi bakın. eyvallah...:cat:

nihat (karayılan) kardeşim hoşgeldin.
kader yollarımızı ayırmamış demekki. eskisi gibi takılırız dimi. yaz gelsin de...
arkadaşlar... beni unuttunuz ha.
ehliyet sigorta tamam. bakımlarda tamam. yollar beklesin bizi.
yazın boş haftamız olmamalı ha, kışın acısını çıkarmalıyız...
hepinizi özledim. kendinize iyi bakın. eyvallah...:cat:

vay benim kardeşim nasılsın hala BİM demi çalışıyorsun hangi mağaza
yaza inşallah takılırım size.KİB

Nihat kardeş ve safkan27 hoşgeldiniz umarım kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle sevgiler...

- SATILIK HONDA DYLAN SCOOTER -
Merhaba Gaziantep MT,
2006 model gri renk Honda Dylan motorumu satmaya çalışıyorum. Motor 350 km. de. Ağustos 2006 da trafiğe çıktı, Şubat 2007 den beri garajda duruyor. Yaklaşık 6 ay kullandım sadece. Motor şu an Gaziantep Honda Bayinde yeni sahibini bekliyor. İlgilenen arkadaşlar motoru orada görebilirler. Detaylar için bana özelden mail atarsanız sevinirim.

Kask takalım, takmayanları uyaralım.

Kazasız sürüşler dilerim.

- SATILIK HONDA DYLAN SCOOTER -
Merhaba Gaziantep MT,
2006 model gri renk Honda Dylan motorumu satmaya çalışıyorum. Motor 350 km. de. Ağustos 2006 da trafiğe çıktı, Şubat 2007 den beri garajda duruyor. Yaklaşık 6 ay kullandım sadece. Motor şu an Gaziantep Honda Bayinde yeni sahibini bekliyor. İlgilenen arkadaşlar motoru orada görebilirler. Detaylar için bana özelden mail atarsanız sevinirim.

Kask takalım, takmayanları uyaralım.

Kazasız sürüşler dilerim.

mcmanaman abi pek kulanamamışsın. Umarım senin içinde alacak kişi içinde hayırlısı olur. Bu arada fiyat ne düşünüorsun?

Merhaba Salton,

Resimde görülen shadowu alınca, ister istemez dylan ın pabucu dama atıldı :)
4.500 ytl bir fiyat düşünüyorum, ama Gazianteplilerin pazarlık kabiliyetini de yabana atmıyorum :)

Tüm Gaziantep'li arkadaşlara merhaba diyeyim öncelikle. Ben Gaziantep'den Mine son bir kaç aydır bende motosiklete merak sarmış durumdayım. Biraz aile baskısı var ama onuda atlatacağım işallah. Gökhan la tanışıryoruz tesadüfen resmini görünce şaşırdım bende üye olayım bari dedim. İşallah diğer arkadaşlarlada tanışırız. Sağlıcakla kalın.

Tüm Gaziantep'li arkadaşlara merhaba diyeyim öncelikle. Ben Gaziantep'den Mine son bir kaç aydır bende motosiklete merak sarmış durumdayım. Biraz aile baskısı var ama onuda atlatacağım işallah. Gökhan la tanışıryoruz tesadüfen resmini görünce şaşırdım bende üye olayım bari dedim. İşallah diğer arkadaşlarlada tanışırız. Sağlıcakla kalın.

Gaziantep Mt ye hoşgeldin mine inşallah kalıcı ve katılımcı olman temennisiyle görüşmek üzre selamlar...:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar