[Gaziantep - MT]

Tüm G.Antep MT'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

ADANA MT

antep mt hepinizi sevgiyle kucaklıyorum bayramınız mubarek olsun saygı ve sevgiler.

gaziantep mt bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk hep sizlerle olması dileğiyle selamlar

Tüm Mt Ve öncelikle Gaziantep Mt Bayramınız Mübarek Olsun Aman Haaa Eti çok Yemeyin Ali Usta Bayramda Geldı Etde çokkk Nerde Mangalllllllllll : )))))

bayram kalmadı ama hepinizin geçmiş kurban bayramı mubarek olsun arkadaşlar

nasılsınız arkadaşlar :mrgreen: bi meraba diiim dedim :bounce:

nasılsınız arkadaşlar :mrgreen: bi meraba diiim dedim :bounce:

Saol burcu iyiyiz.Sen buralara urarmıydın İso ya motor sattığın başlığı okuyodum (kazıkda sayılır) a çok gülüm şimdi senide burada görünce allah sıra bize geldi heralde dedim içimden :) valla artık senden motorda alınmaz korktum yani şahsen :queen: Adana'ya sevgiler

Saol burcu iyiyiz.Sen buralara urarmıydın İso ya motor sattığın başlığı okuyodum (kazıkda sayılır) a çok gülüm şimdi senide burada görünce allah sıra bize geldi heralde dedim içimden :) valla artık senden motorda alınmaz korktum yani şahsen :queen: Adana'ya sevgiler

gokan kerdes sen hayattan kazık yemıssın burcudan yesen ne yazar dımı ama neyse ısın sakası o ama zannetmem bıze kazık atmaz ya nede olsa gazı antebe karsı bır senpatısı var sanırım sever bızı caktırmayın maksat fıyat dusurmek........bu aradada bayram mesajı yollıyamadıgım ıcın ozur dılerım kucuk bır kaza gecırdımde ama motorla degıl danayla kapıstım bıraz ve halada bel agrısı cekıyorum anlıcan hayat yıkamadı bızı ama bır dana yerden yere vurdu :):):)

Son düzenleme:
gokan kerdes sen hayattan kazık yemıssın burcudan yesen ne yazar dımı ama neyse ısın sakası o ama zannetmem bıze kazık atmaz ya nede olsa gazı antebe karsı bır senpatısı var sanırım sever bızı caktırmayın maksat fıyat dusurmek........bu aradada bayram mesajı yollıyamadıgım ıcın ozur dılerım kucuk bır kaza gecırdımde ama motorla degıl danayla kapıstım bıraz ve halada bel agrısı cekıyorum anlıcan hayat yıkamadı bızı ama bır dana yerden yere vurdu :):):)
son cümlene cok güldüm:queen::queen::p

Sende danadan kazık yemişssin gibi geldi bana :queen:

doğru valla gökhan o dananın eziyetini çekti bende etini yedimmm : )))) eeee abi olmak kolaymı bırakda keyfini çıkaralım dimi aloooooo gazıantep mt ve adana mt hepinie selamlar ......

Adana İl Temsilcisi
tüm G.Antep'li motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.

Yeni başlayacak yılın kazasız,belasız,saglık ve sıhhat içinde ailenizle birlikte mutluluklar getirmesini,Vatanımıza,milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kadirliden selamlar.

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT:rendeer:

tüm motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.

ADANA MT

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2008 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun. [MT İZMİR]

Moderatör (forrap)
Tüm Gaziantep MT li dostlarımızın yeni yılları kutlu olsun..
Yeni yılın size istediğiniz herşeyi getirmesi dileğiyle,hep beraber nice yıllara...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar