[Gaziantep - MT]

Gaziantep İl Temsilcisi
merhaba ressam kardeş sizde af istiyoruz havalar cok sıcak ve ayrıca işlerimizin yogunlugu dolayısıyla gelemıyecegımızı üzülerek belırtmek isterim ama en kısa zamanda mutlaka beraber güzel bir gezi düzenlıyelim

tekrar özür dileriz Osmanıye MT ye selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aydemir kardesim merhaba. Agustos'un 3.haftasi kismetse Antebe gelecem akrabalari ziyarete. Eger musait olursaniz sizinle de tanismak isterim :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemir kardesim merhaba. Agustos'un 3.haftasi kismetse Antebe gelecem akrabalari ziyarete. Eger musait olursaniz sizinle de tanismak isterim :)

gel topragım tanişalim başimizin ustunde yerın var hem Gaziantep MT ilede tanişirsın güzel bir gezi yaparız bakarsın zamanın olursa...

görüşmek üzere kardeş kendıne iyi bak....:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
tum anteplı arkadaslara selam ve sevgıler yolunuz acık olsun daıma ama farınızda tabiki

tum anteplı arkadaslara selam ve sevgıler yolunuz acık olsun daıma ama farınızda tabiki

dalyanöner kardeşim bizlerde seninle tanışmak ve aydemir in dediği gibi beraber bir gezi yapmak isteriz.

fearlesboyy kardeşim sende aramıza hoşgeldin. umarım senide aramızda görebiliriz. tekeriniz yola düz bassın.

Gaziantep İl Temsilcisi
DUYURU

03,08,207 saat 21,00 cuma gunu Gaziantep MT Toplantısı yapılacaktır tüm arkadaşlar o saate celal dogan parkında olacaktır daha önce buluştumuz yerde ne olursa olsun eksıksın tam olarak orda olmanızı istıyorum arkadaşlar işlerinizi ona göre ayarlayın benım işim var ben gelemem gıbı nedenler duymak ıstemıyorum lütfen

görüşmek üzere

ali abi başımızla gözümüz üstüne cuma günü celal dogan parkında görüşmek üzere sabırsızlıkla bekliyor olacagım o günü :)bilgiler için teşekkür ederim.

eweeet sıra bende:p toplantıda nere planlanacak???????? bu güzel bir soru.
şimdi cevabıı: kardeşlerim iki haftadır birtürlü bulusamadık ama bu hafta insallah biz osmaniye liler olarak iskenderun tarafına ARSUS'A GİDECEGİZ DENİZ SEFASI GİBİ BİRŞEYLER DÜŞÜNÜYORUZ İNŞALLAH BU SEFER SİZLERDE BİZE KATILIRSINIZ TANIŞMIŞ OLURUZ HEM SİZİN BURADA BİR KAPINIZ HEMDE BİZİM ANTEPTE BİR KAPIMIZ OLUR ne dersiniz? saygılar sevgiler

Son düzenleme:
AYDEMİR;755883' Alıntı:
DUYURU

03,08,207 saat 21,00 cuma gunu Gaziantep MT Toplantısı yapılacaktır tüm arkadaşlar o saate celal dogan parkında olacaktır daha önce buluştumuz yerde ne olursa olsun eksıksın tam olarak orda olmanızı istıyorum arkadaşlar işlerinizi ona göre ayarlayın benım işim var ben gelemem gıbı nedenler duymak ıstemıyorum lütfen

görüşmek üzere

Merhaba abi Eksiksiz derken yani kriko yumu kastediyorsun, krikomu getirelim yanımızda
makefaces1.gif

eweeet sıra bende:p toplantıda nere planlanacak???????? bu güzel bir soru.
şimdi cevabıı: kardeşlerim iki haftadır birtürlü bulusamadık ama bu hafta insallah biz osmaniye liler olarak iskenderun tarafına ARSUS'A GİDECEGİZ DENİZ SEFASI GİBİ BİRŞEYLER DÜŞÜNÜYORUZ İNŞALLAH BU SEFER SİZLERDE BİZE KATILIRSINIZ TANIŞMIŞ OLURUZ HEM SİZİN BURADA BİR KAPINIZ HEMDE BİZİM ANTEPTE BİR KAPIMIZ OLUR ne dersiniz? saygılar sevgiler

Kardeş sizin antepde herzaman bir kapınız var. Ne zaman yolunuz düşerse size tüm güleryüzlülüğü ile kucak acacak arkadaşlarınız var. Tabi bizimde Osmaniye de. Osmaniye'ye Sevgiler.
msnsayfam96uq8.gif

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Artık geleneksel olan Gaziantep MT cuma toplantılarının birini daha Gaziantep bin efsane başkanı Celal DOGAN nın :rendeer::rendeer::rendeer: bizlere hediye etmiş oldugu ve kendi adını verdıgı bircok avrupa ülkesının beledıye başkanlarının gelip kopyasını cekerek kendı ülkelerine yaptırdıgı o mükemmel parkta yapmiş bulunmaktayız ilk 20 dakkası ne kadar gergın gecsede (benım için) toplantımızın yınede muabbetı bol saygı sevgı cercevesı içerısınde hoş bir ortamda geçmiştır

Toplantıdan cıkan sonuç ben ve arkadaşlarım daha sıkı birbirimize baglı olması gerektıgı sonucu cıkmiştır bir kaç kendını bilmesın hakımızda yaptıgı yorumlar Gaziantep MT yı daha cok birbirine baglamiştır ve bizim hakkımızda yapılan yorumların MT nın sayın modları tarafından dıkkade alınmaması ve bir arkadaşimiza bu konu hakkında uyarı verılmesı bızı daha cok uzmüştur :pale::pale::pale:

konuyu fazla uzatmadan buyurum o mükemmel parktan bir kaç foto

s7302264wi0.jpg
[/URL][/IMG]

s7302274az4.jpg
[/URL][/IMG]

bu da Gaziantep MT ye yeni katılan arkadaşimiz ahmet tekrar hoşgeldın aramıza kardeşim (solda)

s7302276ov8.jpg
[/URL][/IMG]

s7302278ed3.jpg
[/URL][/IMG]

ne karızmatık foto ama

s7302280pf0.jpg
[/URL][/IMG]

s7302288kl4.jpg
[/URL][/IMG]

s7302282ik2.jpg
[/URL][/IMG]

s7302289du6.jpg
[/URL][/IMG]

bunlarda makınelerımız ve bizler

s7302296wd2.jpg
[/URL][/IMG]

s7302299jw7.jpg
[/URL][/IMG]

Tüm MT ye GAZİANTEP MT den sevgiler saygılar...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::cat::cat::cat::cat:

sagol dostum tesekkur ederim ama cvp vermediniz geliyormusunuz bu hafta

kardeş davetın için teşekürler bu haftada bizi af edın gelmeyı bızde cok istıyoruz malum kalkın gıdelım demekle olmuyor bu işler....

ama mutlaka guzel bir gezı yaparız güzel bir organıze olalım daha kalabalık bie ekiple guzel yerlere gıdelim ressam kardeşim

en kısa zamanda görüşmek üzere saygılar Osmanıye mt ye

Son düzenleme:
yine bombayı patlatmışsınız. resimler 10 numara olmuş. muhabbet desen aynı. ah işte mazretimden dolayı gelemedim. şimdi o karelerde bende olacaktım. ama sağlık olsun gönüller bir olsun. hepinize selam ve sevgiler. en kötü gününüz böyle olsun diyorum..

teşekkür ederim aydemir usta. Katılan herkese teşekkürler. ressam kardeş kusura bakma bu haftada size katılamayacağız. malum havalar bunaltıcı derecede sıcak ve bu havada motor sürmek (su soğutmalı değil hiç birimizin motoru) motorları bayıyor. ne olur kusura bakmayın inş. başka bir zaman. bu yorumu kendi adıma yapıyorum. Diğer arkadaşları bilmem

katılmak

slm sızı takır edıyorum massallahınız var baya gezmıssınız ben sıze yenı katılan ahmetın kardesıyım INSALLAH ıslerım musaıt olursa bende sıze katılmak ısterım gezılerınızın devamını dıler allahb kaza bela vermısın

Gaziantep İl Temsilcisi
slm sızı takır edıyorum massallahınız var baya gezmıssınız ben sıze yenı katılan ahmetın kardesıyım INSALLAH ıslerım musaıt olursa bende sıze katılmak ısterım gezılerınızın devamını dıler allahb kaza bela vermısın

hoş geldın kardeşim aramıza ahmet de yeni katıldı aramıza senıde aramızda görmek ısterız ısteren yarınkı gezımıze katıla bilirsın ahmet arkadaşim yer ve saatı biliyor

görüşmek üzere....

Merhaba usta. Ahmet abiyle dün tanıştık sonunda. İşallah yakında seninlede tanışırırız. Eğer önemli bir işin yoksa yarınki gezide senide aramızda görmek isteriz. Saygılar.

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep mt alarak bu haftakı gezimizi ilimizin 10 km batısında bulunan içinde piknık alanı ve hayvanat bahcesını barındıra Gaziantep bın akcıgerı olan burç ormanı olarak belirlemiştık....

Hem piknık amaçli hemde hayvanat bahcesı nı gezmek amaçli duzenledımız gezımizi benın ve İstanbuldan yıne MT üyesi sertacım nıcklı setaç arkadaşimizla yaptımız ufak kaza harıcınde sorunsuz ve güzel bir ortamda gectı

Gaziantep hayvanat bahcesı hakkında ufak bir bilgi

Türkiye nın en büyük avrupa nın 4 . büyük hayvanat bahcesıdır 1000 dönun arazı üzerine kurulan ve toplamda 300 tür ve 4000 adet hayvanıyla sadece Gaziantep'e değil tüm bölgeye ve Türkiye'ye hizmet etmektedirler.

İçerisinde servis binası, kafeterya, akvaryum, kanatlılar için kafesler, maymun, kanguru, deve kuşu, atlar, deve, ceylan, geyik, dağ keçisi, dağ koyunu, karaca, Kamerun koyunu evleri tel örgüyle çevrilmiş doğal ortamının ve kışlık barınaklarının bulunmaktadır.Hayvanat Bahçesinı 2006 yılında yaklaşık 510.000 ziyaretçi gezmiştir.

Ve resimler

toplanma yerımızde toplandık

98143621gg0.jpg
[/URL][/IMG]

içerisi cok kalabalık sankı antep buraya gelmiş

s7302495nu6.jpg
[/URL][/IMG]

karnımız zil calıyor hemen yemek yapmalıyız kebabları saplıyorum

91136094fi6.jpg
[/URL][/IMG]

89787935al7.jpg
[/URL][/IMG]

mangal yakılıyor

13556972ui3.jpg
[/URL][/IMG]

İstanbuldan gelen mt üyesi sertç kardeşim misafirimiz oldu kendizi bizi kırmayıp geldıgın için teşekürler sertaç

71739658ug2.jpg
[/URL][/IMG]

salata ve kebab hazır :cat::cat::cat::cat:

67187357lm5.jpg
[/URL][/IMG]

54050216uj3.jpg
[/URL][/IMG]

buda bizim rossi kenan

45hu1.jpg
[/URL][/IMG]

kebablar pişiyor:queen::queen::queen::queen:

88382624dr0.jpg
[/URL][/IMG]

95813045fe6.jpg
[/URL][/IMG]

yemek hazır mt sofrada ac kurtlar gibi

10wu2.jpg
[/URL][/IMG]

11os3.jpg
[/URL][/IMG]

ve hayvanat bahcesı gırişi cok kalabalık

12bw0.jpg
[/URL][/IMG]

ve içerdeki hayvanlar

13qf2.jpg
[/URL][/IMG]

14oo0.jpg
[/URL][/IMG]

15vz2.jpg
[/URL][/IMG]

16mp6.jpg
[/URL][/IMG]

17uy9.jpg
[/URL][/IMG]

18wx7.jpg
[/URL][/IMG]

hayvanat bahcesını ziyaretcılere gezdıren araç

19eg3.jpg
[/URL][/IMG]

sevimli bir tay

20iq4.jpg
[/URL][/IMG]

soguk kanlılıgı ile bilinen yılan

21al0.jpg
[/URL][/IMG]

32za2.jpg
[/URL][/IMG]

22yk9.jpg
[/URL][/IMG]

ne kadar sevimli degilmi bizden korkmadı hayret:p:p:p:p:p
bu boynuzlar üzerine bir muabbet mt gülme krızıne gırdı aklıma geldıkce güluyorum kenan kende ne cevherler varmiş:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

23qd6.jpg
[/URL][/IMG]

ve GAZİANTEP MT

24ts7.jpg
[/URL][/IMG]

25xn7.jpg
[/URL][/IMG]

sevimli bir lama

26io2.jpg
[/URL][/IMG]

27bh8.jpg
[/URL][/IMG]

28lz3.jpg
[/URL][/IMG]

şunun gözelline bakın

29ra9.jpg
[/URL][/IMG]

30bu7.jpg
[/URL][/IMG]

ve balıklar

33ka8.jpg
[/URL][/IMG]

34wj8.jpg
[/URL][/IMG]

35sq4.jpg
[/URL][/IMG]

Aha buda ormanlar kralı arslan oglu aslan

36ps2.jpg
[/URL][/IMG]

37xh9.jpg
[/URL][/IMG]

38nr8.jpg
[/URL][/IMG]

ve zurefa boya bak hay yavrum benim:cyclopsan:cyclopsan

39au8.jpg
[/URL][/IMG]

40rg3.jpg
[/URL][/IMG]

41di3.jpg
[/URL][/IMG]

Gaziantep mt yoruldu çimenı gören uzandı malum 3 km pankur gezdık

42dp3.jpg
[/URL][/IMG]

birde dondurma yıyelim dedik

44fc2.jpg
[/URL][/IMG]

ve bir gezimizi daha mutlu bir şekilde bitirmenın sevıncı icerısındeyız burdan geziye katılan tüm arkadaşlara teşekür ederim......

GAZİANTEP MT DEN TÜM MT YE SELAMLAR SEVGİLER..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

GÖRÜŞMEK ÜZERE.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar