[Gaziantep - MT]

lennnn gökhannnn

hayırlı olsun nerelerdesın sesın cıkmıyordu msn ye cvp yazmıyorsun hayırlı ugurlu olsun tekerın duz bassın

Gaziantep İl Temsilcisi
çin degil gökhanın motoru taiwan mali ama olsun onlarda cekık gözlu japonlar gibi..:queen::queen:

Merhaba millet. Ne haber. Bakıyorum uyanmaya başladık haaa. İbolister hoşgeldin kardeş. Ne yazıkki soruna yanıt veremiyeceğim çünki bilgim yok.

Gökhancığım hadi hakkına hayırlısı olsun her nekadar sana alma onu desemde. İnş sağlam çıkarda sana sorun yaşatmaz. Gerçi sana sorun yaşatsada sen onu pratik zekanla halledersin buna eminim. Allah kaza bela vermesin kardeş.

hoşbulduk abey de benim bu işi bu hafta sonuna kadar çözmem lazım kimse yokmu yardımcı olabilecek ...

Gaziantep İl Temsilcisi
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra (kış uykusu) herkese selamlar . Henüz motorsiklet alamasamda aranızda olmaktan büyük keyif alıyorum . Bu günlerde başlangıç olarak bir Keeway SL 150 düşünüyorum 2006 model 9000 km'de siyah renk temiz olduğuna inandığım (dış görünüş olarak ) aksesuarlı bi makina buldum fiyat 2150 kadirli MT den bir arkadaşın motoruymuş o bölgede geziye katılanlar bilirler belki . Motor şuanda antebe satılmış bir abimizde kendisiyle haftasonu kontakt kurdum . Sizlerden ricam keewaydan anlayan antepte bir usta varmı bildiğiniz . Motoru alalım bir gezi planlayalım .

senin dedigin motor sanirim kadirli mt den bizim Reşit din motoru keeway 150 güzel motordur reşit de temiz bakardı motora ustasına gelince antep de usta cok sorun yaşayacagini sanmıyorum..

Aramıza hoşgeldin kardeş..

kimi tavsiye edersin peki abi sen ? usta olarak . Motor güzel de göstermek için diil bakım ve aldıktan sonra danışmanlık için . İlk motor mazur görün bu isteğimi biliyorsunuz 7 aydır araştırıyorum .

Gaziantep İl Temsilcisi
karşiyaka da klas motor murat usta bakımlarını yapar sorun cıkmaz...

Gökhan hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan süper duruyor :) yaw senin yeni motorun resmini gördüm aklıma Mad Max Filmindeki motor çetesinin motorları geldi baksana fotoya:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
Vay be adamlar bilmem kaç senesinde bile kask takıyolar. Bizimkilere halen alışkanlık haline getirtemedik :)

motoserseri

g.antep mt herkese selamlar allahıma çook şükür yeni yol arkadaşımı aldım en sonunda:cat::cat::cat:

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
motoserserii

hayırlı olsun kenan 'da yavaş git bununla öbür motorla karıştırma ok

Son düzenleme:
herkese merhaba bnde aranıza katılmak istiyorum ama henuz bi motorum yok:D
mondial alacam ama antep merkezdeki servislerin hizmet kalitesiyle ilgili bilgi edinmek istiyorum oncelıkle yardımcı olacbılecek varmı?
tabı ondan once servıslere gıdılecek yollar motorlu araclara kapılıysa ısler degısıo o noktada:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar