[Gaziantep - MT]

arkadaşlar bu sabaha karşı 5:22'de deprem oldu hisset'tinizmi merkez üssü adıyaman'mış 5.1 büyüklüğünde deprem olmuş adıyamanda bir çok ev hasar görmüş.ama burda'da bayağı hissedildi yav ben yataktaydım bi sallanıyor bende diyorum bu yatağı kim sallıyor:mrgreen::queen:korktum valla:mrgreen:

yaw sen ciddimisin yaw ????:salut::salut: bak arkadaşlar beni tedirgin emeyin adıyaman merkezde vermıymış bi problem???

eyvallah hocam okudum şimdi haberi... herkese geçmiş olsun diyelim Allah yardımcıları olsun...

evet arkadaşlar ramazanda şöyle bi hep beraber iftar yapsak iyi olmazmı daha önümüzde neredeyse 1 ay var yapılır heralde bi iftar.

hem bu gergin ve tatsız ortama bi son verilir belki

evet arkadaşlar ramazanda şöyle bi hep beraber iftar yapsak iyi olmazmı daha önümüzde neredeyse 1 ay var yapılır heralde bi iftar.

hem bu gergin ve tatsız ortama bi son verilir belki

eyvallah hocam diline dsağlık bigun iftar yapalım.. hem derdi olanda konuşur kapanır gider bu konu.

eyvallah hocam diline dsağlık bigun iftar yapalım.. hem derdi olanda konuşur kapanır gider bu konu.

yani değilmi sorunu olan arkadaşlar yüz yüze gelir kimin ne sorunu varsa eteğindeki taşları döker bu konuda kapanır sonrada ağız tadıyla iftarımızı açarız

Off...Allahına kurban senin nihat süper bi fikir....

evet harun kardeşim hepimiz bir araya gelir hep beraber iftarımız açarız sorunu olan arkadaşlar konuşur anlaşır.

arkadaşlar RAMAZANIN sonu BAYRAM hiç küslük olurmu yaw ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler için bir birimizi kırmayalım bizim gibi insanlara yakışmaz

Son düzenleme:
bencede bir iftar iyi gelir galiba herkes gergin hem ali abininde kebaplarini ozledik deyilmi ama
dusununsene köz kibkirmiz ustunde kusbasilar ve patlican kebaplari yanindada buz gibi kola nasil gider ama :):):)::)

üzeyir kardeş sus detaya girme niyetliyiz yav canımızı istetme kebaptı falan:queen::queen:

herkese hayırlı iftarlar iyi akşamlar arkadaşlar

Son düzenleme:
bencede bir iftar iyi gelir galiba herkes gergin hem ali abininde kebaplarini ozledik deyilmi ama
dusununsene köz kibkirmiz ustunde kusbasilar ve patlican kebaplari yanindada buz gibi kola nasil gider ama :):):)::)

Hmm...Mamamiyya..Geçen sene adana'ya gitmiştik iftarda nasıl bi kebaptı o eyle yaw.. öföföföföföföf aman allah töbeeee..Arkasından'da künefe nasıl gitmişti yaw halen tadı damağımızda valla en kısa zamanda geçen sene adanada yapmış olduğumuz iftarın bi benzerini antepdede yapalım inş..:p:p:p

Link:http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/37102-gaziantep-mt-adana-da-iftarda-2.html

Son düzenleme:
evt haklisin ama o kunefin mimari olana hayali abininde ellerine saglik birde kebaplari yapan ali abiyide kutlamak lazim ellerine saglilk insallah bu senede yapariz

Hmm...Mamamiyya..Geçen sene adana'ya gitmiştik iftarda nasıl bi kebaptı o eyle yaw.. öföföföföföföf aman allah töbeeee..Arkasından'da künefe nasıl gitmişti yaw halen tadı damağımızda valla en kısa zamanda geçen sene adanada yapmış olduğumuz iftarın bi benzerini antepdede yapalım inş..:p:p:p

Link:http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/37102-gaziantep-mt-adana-da-iftarda-2.html

verdiğin link'deki resimler açılmıyor merak ettim şimdi o resimleri

millet öldünüzmü yaw kimse bişey yazmıyor topiğe oruç başına vurdu milletin heral:queen::queen:

Son düzenleme:
2 gündür forumu takip ediyorum azım açık kaldı ne oluyor abiler ramazan ayındayız küslük olmasın birlik beraberlik olalım

Gaziantep İl Temsilcisi
Adana mt, osmanıye mt , gaziantep mt, olarak iftar planımız var yer ve zaman bildirilecektir buyuk ihtımal 14/09/2008 pazar olur gelecek arkadaşlar kendılerını ayarlasın lar gecen sene yaşadımız olayları yaşamıyalımm..

Adana mt, osmanıye mt , gaziantep mt, olarak iftar planımız var yer ve zaman bildirilecektir buyuk ihtımal 14/09/2008 pazar olur gelecek arkadaşlar kendılerını ayarlasın lar gecen sene yaşadımız olayları yaşamıyalımm..
Abi iftar'ın nerede olacağı belli mi?Yani eğer Antep dışında olacaksa,ehliyet yok gelemiyebilirim.

Son düzenleme:

ali abi geçen sene gaziantep mt adanada yapmış iftarı bu senede adana osmaniye buraya antebe gelsinler olmazmı

Gaziantep İl Temsilcisi
bu seneki iftar ya burda olur ya da osmanıye de osmanıye de uygun bunun için iki ilin ortası:queen::queen:
Ali abi biz adanaya 2 defa gittik Adana Mt antebe hiç gelmedi aynı şekilde osmaniyeyede 2 defa gittik osmaniye mt de antebe hiç gelmedi ehh artık gelme sırası onlarda demi abi biz sıramızı 2 defa savdık hemde bu işi sen ayarlarsın ali abi :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar