ne oluyor burda keratalar mahmut abinizin dalgasınımı tutuyorsunuz ::144::::144::::144::sizene kimle konuşursa konuşur 2 dakka boş birakmaya gelmıyorsunuz ha cocuk yuvasına cevirmişsınız burayı akıllı olun abinizle öyle gerzek gerzek konuşmayın.....
mahmut cugum eee artık akşam bana bir nargıle::sefereee::sefereee ismarlarsın bu kadar lafa karşilik :cherry::cherry:![]()
Yaw alacagın olsun mahmut abi beni almadan mı gidiysiniz nargile içmeyeale:banane banane bende gelicim işteee
İçin agam için nede olsa aga adamsınız:cyclopsan:cyclopsanafiyet olsun:queen:Çömezler sizinde kulagınızı çekecem haberiniz olsun.Terbiye sınırlarını zorlamayın burada her yaşta ve cinsiyette insanların okudugunu unutmayın::cekic::::cekic::Özel bi menu istiyorsanızda msn me gelin ikinizde::eviiil::
Yapalım mahmut sonra hayalı abinin yanına dondurma yemeye gidek:queen::queen::queen:ali abi bugun olabilir o dediğinakşam bi universte yaparız artık
:queen::queen::queen:
Sagol abi bu akşam yola çıkıyorum.Size iyi eglenceler:rendeer:
ali başımın üstünde yerin var.akşam yola çıkmayacaksan gel beklerim.bu arada çömezler nasıl olsa yanıma gelirler heyecanla bekliyor olacağım onları :queen::queen::queen:
ali hayırlı yolculuklar sana kısmetse yarın bende yanındayım dikkatli sür allaha emanet ol....
ali hayırlı yolculuklar sana kısmetse yarın bende yanındayım dikkatli sür allaha emanet ol....