[Gaziantep - MT]

Yolunuz açık olsun Hasan ve gökhan kardeşlerim:rendeer:Allahım sizi görünür görünmez kazadan esirgesin:wiinkk:Dualarım sizinle inş rahat ve huzurlu bir tatil yaparsınız.Allaha emanet olun resimleri bol çekin.Sizleri seviyorum

Sevgili Gokhan ve hasan allaha emanet olun yolunuz açık olsun inş... bol bol resim bekliyoruz hadi bakalım...:p

Arkadaşlar mt tşört,şapka vssss. ürünlerinden getirtecegim isteyen arkadaşlar varsa bana msn den ulaşsınlar,onlarada getirteyim.Listedeki arkadaşların isimleri:
Mahmut abey:p,Burakcan,ertugrul,Kemalettin,Erkengel(yani ben:mrgreen:),.........diger isteyen arkadaşlarda isteklerini söylerse toptan bi şekilde getiretmiş oluruz.Kalın saglıcakla

Son düzenleme:
Arkadaşlar mt tşört,şapka vssss. ürünlerinden getirtecegim isteyen arkadaşlar varsa bana msn den ulaşsınlar,onlarada getirteyim.Listedeki arkadaşların isimleri:
Mahmut abey:p,Burakcan,ertugrul,Erkengel(yani ben:mrgreen:),.........diger isteyen arkadaşlarda isteklerini söylerse toptan bi şekilde getiretmiş oluruz.Kalın saglıcakla

sen işi ticarete döktün abii:p:p hediye edeceni söleseneee millete:queen::queen::queen:

napak dai işini bilicen bu zamanda hem günah deilmiş motor almak için kendim için yaptıysam haram olsun:p komşuda pişer bizede düşer demii:queen::queen::bounce:

Len çömezler sesiniz çok çıkıyor burayı msn ye çevirmeyin keserim çükünüzü:cherry::p:mrgreen:

soralım bi caiz deilse hepsini gerimi iade etcez şimdi nese hele akşam bi gel yatsıdan sonra bi sorak lan hoca benle yarısını paylaşırsaz caiz derse:queen::queen::queen::bounce:

Len çömezler sesiniz çok çıkıyor burayı msn ye çevirmeyin keserim çükünüzü:cherry::p:mrgreen:

abi şu saatten sora kesiliceğimi kalmış:queen::queen::queen::bounce:

Son düzenleme:
aman qanqa daha bize lazımsın:queen::queen:bndemi çatlıjam nee:queen::queen:

bence biz ali abiye görünmeyek

abii : anaktarlar goltugun altında galık beni ara hemide gsr nin anaktarı:queen::queen:

abi erkan öldümü ne yerini buraq aldına göre erkanın başına bişi geldi:queen::queen:

waaaa abooow nasılmış durumu acısı çokmu olay nasıl gerçekleşmiş:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar