Benimki yakında felan değil o hastalık mikrobu beni çokdan yakaladı. Darısı Yahya kardeşimin başına.
gokanin masallah simdiden kayıp etmisiz seni simdi sana sorsam nerelisin diye daha evlenmedim dersib
Benimki yakında felan değil o hastalık mikrobu beni çokdan yakaladı. Darısı Yahya kardeşimin başına.
gokanin masallah simdiden kayıp etmisiz seni simdi sana sorsam nerelisin diye daha evlenmedim dersibbu arada yahya kardes senide en kisa zamanda aramizdan kaybedecez heralde bu gidisle
eyvallah saolasın verilmiş sadakam varmısKüçük kardeşim burak;
Çok geçmiş olsun duyduk çok üzüldük neyse ki hafif sıyrıklarla atlatmış olman en önemlisi zaten motoru felan boşver motoru tekrardan alırsın ama sağlık kolay kolay bulunmuyor malesef kendine iyi bak herkese selamlar bu arada benim motor güme gitti yeni motor alma çalışmaları içerisindeyim inş gökhan'ın herşeyden haberi var görüşmek üzere byby...
yaww burak nerden atladin anlamadim kaza yaptigindami bu arada ali baya sey kacirdin be kardes helede o kebaplar varya bilirsin ali abi nasil yapar tadi hala damagimda bu arada unutmadan bir daha plakasiz motora binbmeye tovbe:9
e heralde kaza yaptıgımda azcık ucmayı denedim ucamadım:queen::queen::queen:biraz zayıf olsam ucardım ama ertugrul gibi olsaydım kesinn di ucmam![]()
yaww burak nerden atladin anlamadim kaza yaptigindami bu arada ali baya sey kacirdin be kardes helede o kebaplar varya bilirsin ali abi nasil yapar tadi hala damagimda bu arada unutmadan bir daha plakasiz motora binbmeye tovbe:9
gaziantep mt ci abiler ve ark. cuma günü baskına gelebilirim haberiniz olahasırlık yapın qanqimle baskına geliyyoruuuzzzz:queen::queen::queen::bounce:
gaziantep mt ci abiler ve ark. cuma günü baskına gelebilirim haberiniz olahasırlık yapın qanqimle baskına geliyyoruuuzzzz:queen::queen::queen::bounce:
Haydi Appas vakit tamam Akşam diyordun işte oldu akşam.
Hani bana demiştin ya sen Yolcu Yolunda Gerek, Yolunda Gerek.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Hasan ile kış sezonundan beri antalya tatili planlamaktaydık. ve artık o gün geldi çattı. Sabah saat 5 de yola çıkacaz içimde asker dönüşü sevince benzer bir sevinç var. Sanki teskeremi elime almışımda eve dönüyorum. Bol bol fotoğraf çekip sizlere yoliyacam. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Allah'a emanet olun.