[Gaziantep - MT]

hehehehe len burası çocuk yuvasına dönmüş olm bunların büyüklerinden kalmadımı elinizde:queen::queen::queen:hepsi 17-18yaşında :pben mi yaşlanıyorum yoksa:silent::silent:

Susun leyn televizyon seyrediyoz şurda Torun Tombalaklar :)

lem kendini bir an için askerde mi zanettin:p Şaka maka bir yana olsun olsun artsın Gaziantep mt sayımız. Şöyle bir geziye çıktıkmı kapatmalıyız trafiği. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz.

Ohooo Antep Mt üyelerinin Bazılarının Yaşları Büyümüş Ama Kendini Bi Türlü Yetiştirememiş Insanlarla Dolmuş çook Yazık Ali Abi Sen Bu Gurubu Yeniden Bi Gözden Geçir Bu Gibi Insanlar Yüzüne Bizim Antebin Adı Lekeleniyor Bunlar Asla Motosikletçi Olamazlar Sadece Yaşlarını Büyütürler Bu Gurubun Kurulmasındaki Amaç Nedir Bence Bunun Farkında Deiller Bunlar:queen::queen::queen:

hehehehe len burası çocuk yuvasına dönmüş olm bunların büyüklerinden kalmadımı elinizde:queen::queen::queen:hepsi 17-18yaşında :pben mi yaşlanıyorum yoksa:silent::silent:

yaşlanıyon sen genç nesillerin önünü acın artıkkk:queen::queen::queen:

Susun leyn televizyon seyrediyoz şurda Torun Tombalaklar :)

kayıplardasın sennn gökhan abii nerdesinn:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
kenan abi sen salla buraqı o qanqasına takılıyo ama yakında birileri daha girer gruba bu işler böyle yeni gelen hep çömezdir:)(buraaaq bittin sen:))

ali abi sanada kırıldım yani genç ve yeni nesili hiçe sayıyorsun zamanı geldiğinde sizleri biz temsil edicez:bounce:

Son düzenleme:
yaşlanıyon sen genç nesillerin önünü acın artıkkk:queen::queen::queen:

motosiklet sewdalısı olmanın yaşı yok grandboss ister 70 yaşındaki biner motora ister 18 19 o kimseyi ilgilendirmez

kimseyi çömez diye nitelendirmeyede hiç kimsenin hakkı yok grandboss

esprisine takılıoz zamanında banada takılmıslardı ama ben tepki vermedim sana cömez diyen yok ama sen neden tepki verdin?:silent:

baştacısn abi espiri yapıyosun ama ben senin ismini bile bilmiyorum kim olsa zoruna gider tanımadıgı birinin kendisine espiri yapması

abi o sana çömez demediki o bana dedi grubta yeni olan benim 17 yaşındayım ali abi ve buraq bana takılıyolar adama öle bi tepki vermen yanlış:farao:

Gaziantep İl Temsilcisi
ooo burayı boş birakmaya gelmiyor ne olmuş bura msn yı geçmiş çakma motorcusu musunuz ne :p:p

abi çakma motorcu ne ya ben çömezim anlamıyorum öyle şeylerden:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar