[Gaziantep MT] Unutmadık unutturmayacagız

Moderatör (forrap)
Fotoğraflar ve anlatım çok güzel.
Bir güne oldukça güzel işler sığdırmışsınız.Tüyleri diken diken eden,ama yüzde tebessümü de eksik etmeyen bir başlık olmuş.
Elinize,yüreğinize sağlık.. :rendeer:
MT brandası da çok güzel olmuş,söylemeden geçemeyeceğim..:cat:
Tüm Gaziantep li dostlara selamlar..

Gaziantep İl Temsilcisi
Harikasınız dostlarım. Ülkemiz üzerinde oyunların oynandığı şu günlerde milli duygularımızı daha da arttırdınız. Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Bu ülke kolay kazanılmadı kolayca da verilmez.
sana katılmamak elde degil ustad rabbim sonumuzu hayır eylesın
Tüylerim kabardı,Antep'in önemini bize hatırlattığınız için sağolun.
tşk
Allah o günleri tekrar yaşatmasın ve şehitlerimizin ruhunu şad eylesin...

özünü unutmayan ve inkar etmeyen Gaziantep Mt yi saygıyla selamlıyorum

Tekeriniz düz bassın :)
eyvallah dostumm
yüreklerinize sağlık , çok güzel bir paylaşım ... daha 1 asır olmadı bunlar yaşayalı , çok çabuk unuttuk ,sırtlanları üzerimize çöken akbabaları ... şimdi kapılarında bekliyoruz bizi de alın diye ( ne varsa AB de ) ... biz unuttuk onlar unutmuyorlar !!!!! İşin garip yanı bize insan haklarından , modernlikten dem vuranlarda onlar işte bize bunları yapanlar da onlar... :pr:

unutmuyan unutmuyor ufuk biz unutmuyacagiz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir etkinlik olmuş ama, iki motosiklet arasına astığınız şanlı bayrağımız yere değmiş :farao: dikkat edemediniz sanırım. Gaziantep'te şehit düşen askerleimize allahtan rahmet diliyorum,

Son düzenleme:
Emeğinize , Yüreğinize sağlık .... Canı gönülden tebrik ederim ... ve teşekkür ederim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Çok güzel ve anlamlı bri gezi olmuş aydemir. Tebrikler:cat:
tşk gökhan
Adeta BüyüLendim.. Çok GüzeL Kareler.. Paylaşım için Teşekkürler..
rica ederim ..
ya resimler çok güzelde .ben en çok bu resimleri çektiğiniz foto makinesi ne marka onu merak ediyorum :D
cevabı vermiş sertaç :cat:
atalarımızı şehitlerimizi saygıyla anıyorum, sevgili gaziantepli,leride selamlıyorum güzel şehir güzel insanlar sıcak kanlılar güzel gezi olmuş kaleyi bakıma almışlar sayenızde onuda gördüm. bır hafta sonu merak edıp kaleyı yol aldım etrafında gırısını ararken cocuklar yamaçlara dogru maceracı cocuklar tırmanıyordu yuksek kısımlardan bır gumburtu koptu ve baktım ve koşmam bir oldu ne oldu dersınız kocaman bır taş kafamı sıyırdı son anda kaçtım ve o kaleyı unutmam hiç saygılar :rendeer:
saygılar bizden..
güzel hava ve sonbaharı yakalamışınız,nizipten sabri ustada gelmiş sayenizde tekrar görmüş olduk sağolun,iyide bir gezi olmuş tebrikler,aydemir kardeşim resimler ve emkleriniz için teşekkürler.

eyvallah abi görüşmek üzere...

gardaş ellerinize yüreklerinize sağlık allah rahmet eylesin 1gün oraları görmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar