Gaziantep MT Adana da iftarda..........

abi organizasyon konuşuluyooo tatlı bahaneeee eeeeee kim düzenledi sonuçtaa dimiii %51 hakan abi %49 ben olen organizatörmü olsamm iyi para var bu işteee :)

saygıdan sevgidennn geliyo abiii :rendeer: bu arada o tatlıyı yiyemediniz ya oturum ağlayın vallaha ohh yaaa :queen:

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Merhabalar arkadaşlar. Ben Osmaniye-Kadirli'den Yusuf. Yemeğe airman'ın daveti üzerine ve bir anda alınan bir kararla katıldım. Hakikaten orada bulunan herkesi tanımaktan, orada bulunmaktan çok büyük mutluluk duydum. Gaziantepten gelen arkadaşların emekleri ve ilgileri karşısında, ezim ezim ezildim. Birşeyler yapmak istedim ama her defasında "gerek yok biz hallederiz, siz lütfen rahatınıza bakın" cevabını aldım. Zaten yemeklerin güzelliğini arkadaşlar yetirince anlatmışlar, ilave edilecek birşey yok, tek kelimeyle enfesti.Her kesimden insan vardı ama herkes o kadar alçak gönüllü, o kadar mütevaziydiki...Aslında içimde bu buluşmaya ilişkin söylenecek çok şey, o kadar çok detay varki, ama en belirgin olanı sıcak kanlı abiler ve kardeşler, muhteşem bir yemek, harika bir tatlı veeee kroscu01'in 400 lük krosunu test edişim. Bende de Honda XL 185 S ve Yamaha YZF 750 EXUP var ama bu güne dek bünyem o motora bindiğim 5 dk da olduğu kadar çok adrenalin salgılamamıştı sanırım. Benim için müthiş bir deneyimdi, Adana'dan kadirliye gelene kadar o krosu konuştuk. O heyecanı yaşamama izin verdiği için Abdülkadir abime çok çok teşekkür etmek istiyorum... Tekrardan her şey için, herkese çok çok teşekkür ediyorum. Selamlar.

abi yzf 750 'den xl400 kadar adrenalin almadıysan anlaşılan adana havası seni çarpmış beaaaa:p

senide aramızda görmekten mutluluk duyduk tekrar görüşmek dileğiyle:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
abi yzf 750 'den xl400 kadar adrenalin almadıysan anlaşılan adana havası seni çarpmış beaaaa:p

senide aramızda görmekten mutluluk duyduk tekrar görüşmek dileğiyle:rendeer:

Abi aslında YZF 750 de de müthiş adrenalin var tabiki ama bu konu sanırım kişisel tercihle ilgili bir olay, sanırım benim tarzım racing değil, aslında bunu anlayalı epeyce oldu ama ondanda bir türlü vazgecemiyorum ama şu bir gerçek, kros bana daha çok heyecan ve mutluluk veriyor, hatta diyebilirimki (istisnalar hariç) 185 lik honda kros bile bana YZF 750 den daha çok heyecan veriyor. Tabiki kros koşullarında binmek kaydıyla... Kahretsin ya YZF den de vazgeçmek mümkün değil, yolu bulduğunda o performans, o insanı tahrik eden yırtıcı ses ve onca hıza rağmen insana verdiği güven...

abi sen bana bakmaaa takılıyomm öylee yoksaa ben bile o küçük krosa bindiğimde o tork beni heyecanlandırdı süper bişey bencedee hatta ilk fırsatta kadir abiyle krosa çıkmayı düşünüyorum valla

aba masallah nt sıtesının bugune kadar en fazla topıgı oldu heralde ama gercekten anlatılmaya cak kadra mutıstı ne kadra anlatsak yarım klaıcak daha fazlası var ama ne kadarda olursa olsun benım o kroscunun alanı gırsı hala gozumde ben deyaparım ınsalalh bırgun :):):):)

yok beaaa benim bütün geziler 80'den aşağı mesaj almadııı bunudaa standarta ulaştırmak için cırmalıyoz vallaaa baksana herkese sarıyommmm:queen:

arkadaşlar bende erkenden ayrıldıgım için cok üzgünüm fakat mecburdum iyi bir ev sahibi olamadık..

ben o iftara gelene kadar siteye ölesine bakıyordum şimdi akşama kadar sitedeyim sizin gibi abileri tanıdığım için çok mutluyum bende motor yok ama motor aşkı sonuna kadar var gerçekten sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum tekrar görüşürüz inşallah :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler başta hakan abi ve iso kardeşim olmak üzre..İftara 1 saat vardı elimizden geldiği çabaladık ve ortaya çok güzel bi manzara çıktı özverili çalışmalarından çıkan mukemmel sonuç eeeee artık antebe bekliyoruz bizim 2nci oldu arkadaşlar adanaya gelmemiz artık sıra sizde ramazan ayından sonra bekliyoruz arkadaşlar görüşmek üzre... hoşcakalın kendinize çok iyi bakın :):):)

ressam tatlıya düşecek gibi bakıyorsun o ne biçim bakış öyle.:queen::queen::queen:

Abi unutma ben olmasam o kadar kadayf yiyemezdin.acındırdım kendimi cok aldım ehuehehehee:queen::mrgreen::p:p:cherry:

Abi aslında YZF 750 de de müthiş adrenalin var tabiki ama bu konu sanırım kişisel tercihle ilgili bir olay, sanırım benim tarzım racing değil, aslında bunu anlayalı epeyce oldu ama ondanda bir türlü vazgecemiyorum ama şu bir gerçek, kros bana daha çok heyecan ve mutluluk veriyor, hatta diyebilirimki (istisnalar hariç) 185 lik honda kros bile bana YZF 750 den daha çok heyecan veriyor. Tabiki kros koşullarında binmek kaydıyla... Kahretsin ya YZF den de vazgeçmek mümkün değil, yolu bulduğunda o performans, o insanı tahrik eden yırtıcı ses ve onca hıza rağmen insana verdiği güven...

yusuf hoşgeldin dostm siteye:rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar zamansız yapılan diğer bir aile davetinden dolayı katılamadım herkesten özür diliyorum.aranızda olmayı çok istiyordum, doğrusu 5 dk.lığınada olsa uğradım ama sayılmaz herhalde.inşallah bi dahakine.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa arkadaşlar o kebaplar ne öyle süper yaa siz adanalılar, antepliler yokmusunuz bu işin tek kelimeyle erbabısınız yüreğinize sağlık yakın olacaktınız ki o kebapları varya mideye indirecektik ellerinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar