[Gaziantep MT]21/12/2008 Soğuk Bir Pazar Sabahi Sıcak Bir Kahvalti

Gaziantep İl Temsilcisi
sabah saat 7:30 hava sıcaklıgı 0 ile +2 arası bir şey dondurucu soguk hava insani üşütüyor ama korumalar buna manı bizim için içimiz deki yol yapma arzusunu ancak yagiş ve kar engeller oda olmayın cxa sorun yok demektir,,,

toplanma yerine gelirken erkengel kardeşim hemen fotoyu cekiyor

img1475ch0.jpg

Hazırsak çıkalım yola diyoruz ve ilk önce demir atların karnını doyurmak üzere petroldeyiz:)Görevli arkadaşın yüz ifadesine dikkat edin(Depoya benzin damlattı fırçayı ne zaman yiyecegini bekliyo:D)

img1477fv1.jpg

Ve çıktık Gaziantebin ili olan oguzeline dogru yola:Drag:

img1481ik3.jpg

Rahat bi yolculugun sonunda vardık oguzeline:)
erkengel ( ali ) kardeşim ve suzukisi
img1491xa4.jpg

Aşagıda akan suyun sesi insanı bi hoş ediyo bir allahın kullu yok ortalıkta bizden başka:D

img1484rw1.jpg

Havanın o kadar soguk olmasına ragmen azıcık dahi üşümedik:)
Her zaman full koruma tavsiye ediyorum arkadaşlar

img1485ib2.jpg

img1503zr1.jpg

Hemen gelir gelmez yemek hazırlıkları için başlıyoruz çalışmaya

img1493zv1.jpg

En çok hoşuma giden sahnelerden

img1496db7.jpg

Orhan sagolsun her işimizi halllediyor nede olsa balıkcı

img1499fp5.jpg

ben

img1502hh6.jpg

Motorlar çayıra çimene salındılar

img1506rs0.jpg

kahvaltı hazirligi
img1507ln2.jpg

Bu inanılmaz bişeydi (kaymak fistik içi çeviz içi)

img1519xv8.jpg

img1520zi3.jpg

img1521ld1.jpg

Hazırlıklar son surat devam ediyor

img1510ls5.jpg

Hele maşallah sen şu çayın güselligine bak aman allahım:queen::queen::queen:

img1516lv2.jpg

img1522mn7.jpg

img1526pv7.jpg

hırsız var ceviz çalmiş onu yiyor

img1527yj8.jpg

img1529az3.jpg

Orhan buz gibi akan suda bulaşıkları yıkıyo milletin karnı doydu sesi kesildi

img1531tm5.jpg

Yazın piknik amaçlı kullanılan bi mekan ama kışın boş duruyo

img1537kb4.jpg

Artık iş başına dönüyoruz üçümüzde iş yerlerini açacagız saat 11 e geliyo:(
Pazar günüde çalışılır mı yawfff

img1536op2.jpg

img1542sw9.jpg

img1557ur5.jpg

Orhan dan ufak bi tekteker show
Bizi kırmadıgı için tşk ederiz

img1545ao4.jpg

img1552gh6.jpg

Kazasız belasız çok şükür iş yerime gelip güsel bi ufak geziyi daha bitirmiş oluyoruz:)

img1558ts4.jpg

img1560tq3.jpg

Bu gezide bana yer verildigi için ve emeklerinde dolayı ali erkengel'e ve Orhana çok ama çok tşk ederim.Bir başka gezide görüşmek üzere

SON RESİM MAVİŞİM VE BEN

img1556bw9.jpg

GAZİANTEP'DEN SELAMLAR.....:rendeer::rendeer:

Yüregine saglık mükemmel insan seni ve bütün insanları çok seviyorum:)kalın saglıcakla

Allah muhabbetinizi daim etsin. siz gidin böyle gezin eğlenin yemekleri lop edin sonrada gökhanla hasan geziye çıkıyor bize haber vermiyor deyin:) Bende size inat bu pazar kahvaltıya rum kaleye gitmemmi :) Paylaşım için saol abi.

Ya abicim yanlıs anlama foto cok yakından cekmişin ilk gördüğümde koyun pisliği zannettim :cherry:

img1520zi3.jpg

Gadasını ALDIGIM HEMŞERİLERİM ÇOK GÜZEL Bİ GEZİ OLMUŞ yüreginize saglık paylaşım için ayrıca tşkrlr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay entepli abim tekerinize sağlık doğayla iç içe bir kahvaltı,abim o kaymak ceviz ve antep fıstıklı kahvaltıyı bende yapsam ben düz duvara tırmanırım hemde motorsuz:mrgreen:yüreğinize sağlık teşekkürler

Adana İl Temsilcisi
yüreğinize sağlık sevgili dostlarım.herkese selamlar.

oooooooooo :rendeer:
harikasınız aydemirim, erkengelim, orhanım :cat:.kaymaklı fıtıklı cevizli kahvaltı :cyclopsan denemek gerek.kadro bayağı eksik, yoksa milleti çağırmadanmı kaçtınız :mrgreen:
tekerinize taş deymesin, cümleten bizden antepe selamlar:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
vurun lokmaya anasını satayım.. Allah büyük, yakında ben de uzun süre verdiğim aranın acısını çıkartacağım...
geziniz harika, canım yol çekti bu saatte yaw :)

sürerim sürerim gitmez kadanaaaaaaa... varın söyleyindeeeeeee... nazlı anamaaaaaa.... analarda böyleeeeeeee... yiğit doğuruurrrrrrr... ANALARDA BÖYLE YİĞİT DOĞURUUUUUUURRRRRRR.... elinize sağlık yörum.. işte hemşeri dediğin böyle olur... :)

Çılgın antepliler bu soğukta motora binip gezmek ha :cyclopsan Aydemir kesin senin işindir bu gezi fikri.dışarılar soğuk ama belliki yüreğiniz sımsıcaktır.kutlarım seni ve arkadaşlarını.:cat::)

Moderatör
İyi ettiniz ne güzel gezdiniz gördünüz keyif aldınız, karnınızı doyurdunuz da, nedir bu zeytinler, kaymaklar cevizler.. Canımız çekti şimdi n'olcak :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Allah muhabbetinizi daim etsin. siz gidin böyle gezin eğlenin yemekleri lop edin sonrada gökhanla hasan geziye çıkıyor bize haber vermiyor deyin:) Bende size inat bu pazar kahvaltıya rum kaleye gitmemmi :) Paylaşım için saol abi.
can cin con kardeşim:cherry::cherry:
Vay entepli abim tekerinize sağlık doğayla iç içe bir kahvaltı,abim o kaymak ceviz ve antep fıstıklı kahvaltıyı bende yapsam ben düz duvara tırmanırım hemde motorsuz:mrgreen:yüreğinize sağlık teşekkürler
eyvallah abi
yüreğinize sağlık sevgili dostlarım.herkese selamlar.
tşk bora abi
oooooooooo :rendeer:
harikasınız aydemirim, erkengelim, orhanım :cat:.kaymaklı fıtıklı cevizli kahvaltı :cyclopsan denemek gerek.kadro bayağı eksik, yoksa milleti çağırmadanmı kaçtınız :mrgreen:
tekerinize taş deymesin, cümleten bizden antepe selamlar:rendeer:
teşekürler demirim gürselim evt kadroga eksikler var biz kaçtık
vurun lokmaya anasını satayım.. Allah büyük, yakında ben de uzun süre verdiğim aranın acısını çıkartacağım...
geziniz harika, canım yol çekti bu saatte yaw :)
teşekürler yürekce inş verdigin aranın acısını cıkarırsın
sürerim sürerim gitmez kadanaaaaaaa... varın söyleyindeeeeeee... nazlı anamaaaaaa.... analarda böyleeeeeeee... yiğit doğuruurrrrrrr... ANALARDA BÖYLE YİĞİT DOĞURUUUUUUURRRRRRR.... elinize sağlık yörum.. işte hemşeri dediğin böyle olur... :)
eyvallah gadasını aldıgım hemşerim
Çılgın antepliler bu soğukta motora binip gezmek ha :cyclopsan Aydemir kesin senin işindir bu gezi fikri.dışarılar soğuk ama belliki yüreğiniz sımsıcaktır.kutlarım seni ve arkadaşlarını.:cat::)
hasan abi evt benim işim ne yapalım abi senın kadar cılgın olmasakta idare ediyoruz işte abi hataya selamlar..
İyi ettiniz ne güzel gezdiniz gördünüz keyif aldınız, karnınızı doyurdunuz da, nedir bu zeytinler, kaymaklar cevizler.. Canımız çekti şimdi n'olcak :)

teşekürler kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar