Gaziantep Mobese Görüntüleri Motorculara dikkat

Ahhh Ahhh Garipler Tek Yapmaya Çalısıyor Ama Çok İyi Oluyor Yapamıyorlar :)

...Allah cümlemizi böyle kazalardan ve dikkatsiz sürücülerden korusun...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Motoru kask mı sürüyo ehliyet mi sürüyo anlayışı devam ettikçe daha çoooooook kaza olur... Ama şu 19. saniyedeki motosikletliye gülmekten yarıldım öğrensin tek teker yapmanın tehlikeli bişey oldugunu müstehak ona :)

dikkat ettiyseniz motorlular (kasksız ve ehliyetsizdirler!) korkak hareketlerle sağlı sollu sürüşleri yüzünden kaza yapıyorlar.. kendilerine güvenmiyorlar..şahsen ben ilçede olduğuma rağmen ehliyetimi yeni aldım kasksız sürmem.. ve altımda araba varmış gibi şeridimi işgal ederim.. zaten siz şeridinizi koruduğunuz zaman arabalar sizi görür... tabi bi öküz karşıma çıkmazsa..

Hayvan herife bak yahu sıkışık trafikte teker yapmaya çalışıyor :farao: ,arkasındaki katısıksız mal zaten e be adam görüyorsun idiot kullanıyor motosikleti kafayı da yarıyorsun ne demeye tekrar binersin arkasına,o teker kazasında ikisinin kolu bacağı kırılsa yanlarından geçsem dönüp bakmam.Üstüne bi de ben tekme atarım böylesine.

Koca şehirde 1 tane kask takan adam olmaz mı yahu ?

Öyle diyorsunuzda kamyonete çarpan adama ne demeli :) . 2.05 te kask var diye seviniyordum meğer o şapkaymış.

Son kaza nasıl bir şeydier yahu Mercedese bi çarptı Döndü döndü Kırmışı ışıkda beklercesine durdu araba :santa:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
adı üstünde GAZİ antep :mrgreen:

tek kusurları var hepsinin kafası güzel..

tüm motorcular bisikletli çocuk dahil hepsi ayağa kalktı dikkat ederseniz! allah korudu..

beni tek üzen konu motosiklet ve bir çok konuda pakistan, ırak, afganistan, suriye, iran gibi ülkelerden hiç bir farklarının olmayışı.

en son bildiğin ana caddelerde motosiklet yasaklanmıştı şimdi ne oldu bilmem.

adamlar bir tuhaflar hepsi kendini bir film setinde zannediyor hepsi dublör..

hep sürücü hatası bu videodakiler.kırmzıda geçenler,kavşağa son sürat girenler ve artistlik yapmaya çalışan motosikletçiler.

arada 2 kaza var motosikletçiler dururken araba gelip vuruyor onlara üzüldüm doğrusu :pale:

Motosiklet kullanmaya başlayanların %90 ı uzun bi süre kask takmadan başlamıştır.15-25 yaş aralığı insanların hava atarken gülcemali gözükmesi lazım.Bu arada orda trafik polisi motorlara bişey yapmıyo heralde.

40. saniyede araç karşı tarafa fırladığında,trafikte bekleyen artçılı motorcuya çarpıyor,durum içler acısı,birde ön camdan fırlayanı görmüştüm ama arka camdan çıkanı ilk defa gördüm bu videodaki kazada :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
birde ön camdan fırlayanı görmüştüm ama arka camdan çıkanı ilk defa gördüm bu videodaki kazada :D
:queen:::dalga::::koop::::koop::::xs06::
kapısı açılıp ordan çıkanını görmüştüm...
emniyet kemerinin önemi işte...

burda kamyonlarda emniyet kemeri yasağı yok...çoğunlukla da hep kamyon kullanıyorum...
emniyet kemeri olan hangi araca binersem bineyim mutlaka takarım...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar