Gaziantep de Bir ilk gercekleşiyor..

Gaziantep İl Temsilcisi
Sevgili motosiklet net üyeleri dostlarim yıllardır motosiklete bineriz belki de iyi kullandımızı düşünuruz fakat mutkaka buna rağmen eksiklerimiz vardır kimimiz kendi imkanlariyla kendisini yetiştirmeye çalışmışızdır kimimiz ise bu işi bilen eğitimini almış kişiler tarafın dan eğitilmiştir.

Türk iyenin 6. büyük şehri Gaziantep motosiklet sıralmasın da ilk 6. sıraya girer herhalde motor kültürünün 2004 yılın dan itibaren yavaş yavaş geliştiği kaskın montun koruma ekipmanlarının ne işe yaradığı ve ne kadar önemli olduğunun kaybettiğiz veya kaza yapan arkadaşlarımız dan gördüklerimizle anladık.

Bununla beraber Gaziantep ilinde 103 337 adet motosiklet bulunmakta kayıtlı olan 2010 yılı itibariyle ve her 3 kazadan 1 tanesi motosikletle olan kazalar Gaziantep trafik tescil böyle diyor

Biz de Gaziantep Otomobil ve Motor Sporları Kulübü olarak oturduk düşündük ne yapabiliriz elimizi taşın altına nasıl koya biliriz dedik ( Tabi bunları içki masaların da barlarda yapmadık)

Bu vesileyle bu konuda kendini kanıtlamış sürüş teknikeri sy: Murat DENİZHAN ile irtibada geçerek bize yardımcı olmasını istedik ve kendisiyle anlaşarak Gaziantep de bir ilki gerçekleştirdik.

7/8 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri motosiklet sürüş eğtimi almak isteyen sevgili Gaziantepli dostlarimizi Ortadoğu Fuar Merkezine bekliyoruz…

22030610150193627624889.jpg

16287849302942242630942.jpg

Bu Güzel şehir Gaziantep için motosiklet konusun da yapılan en güzel iş her ne kadar bazı kulüp,kuruluş,grup, bu işleri lafla yapsada biz Gaziantep Otomobil ve Motor Sporlari Kulübü olarak bu ve buna benzer Organızasyonları sık sık yapmaya çalişacagiz.

Bu Organızasyon kendini

Kulüp sananlara
Grup sananlara
Çapına bakmadan konuşanlara
Kvalye motorcularına
Kendini motorcu sananlara
Adamlıkla alakası olmuyanlara
Yalakalara
Kısacası motorcuyum diye gecinip de motorculukla alakası olmuyan kişilere bunun adına organızasyon denir :queen::queen::queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
motosiklet sürücülerine çok olumlu katkılarda bulunacak,belki de hiç ummadığı bir anda lazım olacak bilgilerle donanacak bu çalışmayı yürekten destekliyor,başta ali kardeşim olmak üzere,katkısı/emeği bulunan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.hepinize sevgilerimle.

eğitim şart deriz ya işte fırsat arkadaşlar bu fırsatı kullanalım değerli dostlarımız anteb mt ye böyle bir organızasyonda yanlız bırakmayacağınızdan eminim inşallah pek çok arkadaş bu eğitimden faydalanır bizde dostlarımızın aldığı eğitimden faydalanırız inşallah
allah emeğinizi boşa cıkarmaz inşallah

kolaylıklar diliyorum katkısı olan emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

slm

gaziantep gosk motosiklet komitesi olarak işallah cok guzel şeylere imza atcagımızı düşünüyorum bizlere destek veren herkese cok tesekkur edrim MT OLARAKTA ALİ AYDEMİR KARDEŞİMİZLE güzel şeylere imza attık gaziantep olarak,,işallah bilincli bir motosiklet surucüsü toplumu oluruz yorumlarınız için şimdiden hepinize teşekkür edrim..

Sizleri yürekten kutlarım,
basit ve önlenebilir kazalardan kurtulacak nice canlara yol göstereceğiniz için.
Kolaylıklar diliyorum sevgili Ali.

Bumudur???? BUDUR

Bu muhakkak olması gereken, çok çok önemli etkinliğe emeği geçen herkesi,başta sayın Başkan olmak üzere kutluyoruz.Motosiklet camiasına hizmet yarışında tabiri caizse; adeta lokomotif görevi üstlenmiş Ali AYDEMİR'i de ayrıca şahsım adına tebrik ediyorum.İstediğimiz ve beklediğimiz de bunlardı zaten."Gaziantep tarihinde" Tabirinin kullanılması da gösteriyor ki; bir çok şey için geç bile kalınmıştır.Ama GOSK sayesinde bu eksiklerimizin en kısa zamanda lâyıkıyla tamamlanacağından,hatta fazlasıyla hizmet alacağımızdan kuşkumuz olmadığını önemle belirteyim.Tüm Motosiklet severlerin,bu etkinliğe katılması; Gerek kendi canları ve malları,gerekse ülkemiz trafiğinde bilinçli, sağlıklı araç ve yaya güvenliğini ön planda tutacak fertler yetiştirilmesi açısından çok çok önemlidir. bu nedenle GOSK'a gerek üyelik,gerek etkinliklerine katılım,gerekse karınca kararınca elden gelen her türlü desteği vermeyi,her motosiklet tutkununa bir görev olarak addediyor,bu tür etkinlik ve hizmetlerinizi KARARGAH GARAJ GURUBU olarak,gönülden alkışlıyoruz.

inşallah orda olacağız. Yapmamız gereken herhangi bişey var mı ? Kayıt vs..

:))))))))))

"""""""""""Bu Organızasyon kendini

Kulüp sananlara
Grup sananlara
Kvalye motorcularına
Yalakalara
Kısacası motorcuyum diye gecinip de motorculukla alakası olmuyan kişilere bunun adına organızasyon denir

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/88685-gaziantep-de-bir-ilk-gerceklesiyor.html#ixzz1LN9b0aSi"""""""""""""""""""

Marifet,eline bir zeytin dalı alıp,sahte sahte gülüşlerle,içten pazarlıklı yalakalıklarla,habbeyi kubbe,kubbeyi habbe yapmak değil, artistlik yapmak değil,insan onuruna ve ağzına yakışmayacak laflarla ucuz kabadayılık yapmak değil,İnsanlara tepeden bakıp sonra o insanlardan himmet dilenmek değil...GÖNÜLLERDE SEVGİ VE MUHABBET TOHUMUNDAN AĞAÇ,AĞAÇTAN ORMAN YAPMAKTIR MARİFET...Bak o zaman meyvelerin tadına;Bak o zaman gölgelerin hazzına...(Halâ aleyhimizde söylenen çirkin lafları unutmadık.Hesabını ağır soracağız.Sabır ve metânetimiz, unutmakla karıştırılmasın.) Ali'm döktürmüşsün yine...

Burdan Ali kardeşimi cani gönülden tebrik etmek istiyorum. Gazi Antepin Ali gibi değerli bir motosiklet dosta sahib olduğu için ne kadar şanslı olduğunu düşünmekteyim. :cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
motosiklet sürücülerine çok olumlu katkılarda bulunacak,belki de hiç ummadığı bir anda lazım olacak bilgilerle donanacak bu çalışmayı yürekten destekliyor,başta ali kardeşim olmak üzere,katkısı/emeği bulunan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.hepinize sevgilerimle.

Bora abi iyi dileklerin için sonsuz teşekürler..

eğitim şart deriz ya işte fırsat arkadaşlar bu fırsatı kullanalım değerli dostlarımız anteb mt ye böyle bir organızasyonda yanlız bırakmayacağınızdan eminim inşallah pek çok arkadaş bu eğitimden faydalanır bizde dostlarımızın aldığı eğitimden faydalanırız inşallah
allah emeğinizi boşa cıkarmaz inşallah

Allah razıolsun mustafa ardeşim sizi aramizda görmek bizim için gurur verici...

kolaylıklar diliyorum katkısı olan emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

teşekürler dayı

gaziantep gosk motosiklet komitesi olarak işallah cok guzel şeylere imza atcagımızı düşünüyorum bizlere destek veren herkese cok tesekkur edrim MT OLARAKTA ALİ AYDEMİR KARDEŞİMİZLE güzel şeylere imza attık gaziantep olarak,,işallah bilincli bir motosiklet surucüsü toplumu oluruz yorumlarınız için şimdiden hepinize teşekkür edrim..

ibrahim kardeşim inşallah hep birlikte nice güzel organızasyonlar yaparız..

Sizleri yürekten kutlarım,
basit ve önlenebilir kazalardan kurtulacak nice canlara yol göstereceğiniz için.
Kolaylıklar diliyorum sevgili Ali.

Ahmet abi sagol

Bu muhakkak olması gereken, çok çok önemli etkinliğe emeği geçen herkesi,başta sayın Başkan olmak üzere kutluyoruz.Motosiklet camiasına hizmet yarışında tabiri caizse; adeta lokomotif görevi üstlenmiş Ali AYDEMİR'i de ayrıca şahsım adına tebrik ediyorum.İstediğimiz ve beklediğimiz de bunlardı zaten."Gaziantep tarihinde" Tabirinin kullanılması da gösteriyor ki; bir çok şey için geç bile kalınmıştır.Ama GOSK sayesinde bu eksiklerimizin en kısa zamanda lâyıkıyla tamamlanacağından,hatta fazlasıyla hizmet alacağımızdan kuşkumuz olmadığını önemle belirteyim.Tüm Motosiklet severlerin,bu etkinliğe katılması; Gerek kendi canları ve malları,gerekse ülkemiz trafiğinde bilinçli, sağlıklı araç ve yaya güvenliğini ön planda tutacak fertler yetiştirilmesi açısından çok çok önemlidir. bu nedenle GOSK'a gerek üyelik,gerek etkinliklerine katılım,gerekse karınca kararınca elden gelen her türlü desteği vermeyi,her motosiklet tutkununa bir görev olarak addediyor,bu tür etkinlik ve hizmetlerinizi KARARGAH GARAJ GURUBU olarak,gönülden alkışlıyoruz.

Dayı ellerin den öperim senin

inşallah orda olacağız. Yapmamız gereken herhangi bişey var mı ? Kayıt vs..

ibarhim kardeş benimle irtibata gecersen sevinirim..

Kulüp sananlara
Grup sananlara
Kvalye motorcularına
Yalakalara
Kısacası motorcuyum diye gecinip de motorculukla alakası olmuyan kişilere bunun adına organızasyon denir

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/88685-gaziantep-de-bir-ilk-gerceklesiyor.html#ixzz1LN9b0aSi"""""""""""""""""""

Marifet,eline bir zeytin dalı alıp,sahte sahte gülüşlerle,içten pazarlıklı yalakalıklarla,habbeyi kubbe,kubbeyi habbe yapmak değil, artistlik yapmak değil,insan onuruna ve ağzına yakışmayacak laflarla ucuz kabadayılık yapmak değil,İnsanlara tepeden bakıp sonra o insanlardan himmet dilenmek değil...GÖNÜLLERDE SEVGİ VE MUHABBET TOHUMUNDAN AĞAÇ,AĞAÇTAN ORMAN YAPMAKTIR MARİFET...Bak o zaman meyvelerin tadına;Bak o zaman gölgelerin hazzına...(Halâ aleyhimizde söylenen çirkin lafları unutmadık.Hesabını ağır soracağız.Sabır ve metânetimiz, unutmakla karıştırılmasın.) Ali'm döktürmüşsün yine...

ustaaaaa

Burdan Ali kardeşimi cani gönülden tebrik etmek istiyorum. Gazi Antepin Ali gibi değerli bir motosiklet dosta sahib olduğu için ne kadar şanslı olduğunu düşünmekteyim. :cat:

musaffer abi teşekürler sizin gibi abilerimiz destegini almakta güzel...

valla gazıantepde kı arkadaslarıı egıtmekk bıraz zorr

slm sato kardeş gazianteptekileri egitmek biraz zor derken ne anlatmak ıstedıgını anlamış deyılım bır gaziantepli olarak bu söz agrıma gıttı bızıde bu camıada bılen bılır tabiri caizse motosiklet aşkıyla dogduk..boyle bır kelımeyı ınan sana yakıştıramadım acaba kac defa gazıantepli motosıkletci arkadaşlarla yol arkadaşlıgı yaptın...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------

Kulüp sananlara
Grup sananlara
Kvalye motorcularına
Yalakalara

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/88685-gaziantep-de-bir-ilk-gerceklesiyor.html#ixzz1LN9b0aSi""""""""""""""""""

abi inan agzından bal damlıyor duşuncelerımı anlatamıyorum sadece bu yorumu kocaman alkışlıyorum...

askerlıgımıı gazıantepde yaptım esım gazıanteplı ve gazıantepde 1 sene kaldım artı orda evım var benım dedıgımı yanlıs anladınız cok kısıyle motor surdum antepde benım demek ıstegım 1 motora antepde 4 5 kısı bınıyor ve kaza yapıyorlar hayattaa kask kullanmazlar ve motoru araba gıbı kullanıyorlar gazıantepdekı hastaneler hep motor kazası sehit kamil devlet hastanesi her aksamm kesınlikle 1 yada 2 kısı kaza yapmıs bır sekılde gelıyorlar 1 motora 5 kısı bınmıs yada 6 kısı neresıne bındmısseler anlamadımm benım demek ıstedıgımm seey buu kesınlıkle yanls anlama kardesım

askerlıgımıı gazıantepde yaptım esım gazıanteplı ve gazıantepde 1 sene kaldım artı orda evım var benım dedıgımı yanlıs anladınız cok kısıyle motor surdum antepde benım demek ıstegım 1 motora antepde 4 5 kısı bınıyor ve kaza yapıyorlar hayattaa kask kullanmazlar ve motoru araba gıbı kullanıyorlar gazıantepdekı hastaneler hep motor kazası sehit kamil devlet hastanesi her aksamm kesınlikle 1 yada 2 kısı kaza yapmıs bır sekılde gelıyorlar 1 motora 5 kısı bınmıs yada 6 kısı neresıne bındmısseler anlamadımm benım demek ıstedıgımm seey buu kesınlıkle yanls anlama kardesım

yok kardeşim sende 5 - 6 kişi daha hiç göremdim ben antepde aynı motora binen eğer kayıklı motorları diyosan o ayrı tabi :cherry:

şehit kamil hastanesinin oraya git görürsün yalanmı solucemm

hastane 5 sokak arkamda acil doktoruda çok samimi tandığım abim daha ben duymadım görmedim 2 kişilik motora 5-6 kişi binildiğini hadi 4 kişi bindiklerini gördüm adamın arabsı yok öne deponun ütüne çocugunu arkayda eşiyle küçük çocuklu binen gördüm ama yokluktan keyfi değil kask konsunda da kesinlikle haklısın

Öncelikle böyle bir faaliyete öncülük ettiğiniz için tebrik ederim. Bu vesileyle inşallah diğer illerde de bu tür faaliyetler olur. inşallah amacınıza ulaşırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar