Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kadirli, Ceyhan MT Iftar Yemeginde Buluşuyoruz. 14.09.08

Katılam tüm arkadaşlarıma ve ailelerine affiyet, sağlık versin..:rendeer:

Orucunuz kabül olsun Cenâb-ı Hak yanında...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keyifli bir buluşma olmuş :cat: umarım güzel vakit geçirmişsinizdir...

çok güzel bir buluşma gerçekleşmiş keşke imkan olsada böyle şehirlerarası buluşmalara gidebilsek, yağmurda işin en heyecanlı tarafı olmuş galiba :)

bu ne arkadaşım yaa küçücük küçücük doğru düzgün yükleyinsene bilmiyosanızda yüklemeyin :mrgreen:
bak kulağımdaki çiçek bile görünmüyo doğru dürüst
biri şunu düzeltsin yahuuuu :bounce:

Gaziantep İl Temsilcisi
gezi topigi iftardan sonra acılacaktır resimleri oraya atalım arkadaşlar

bu ne arkadaşım yaa küçücük küçücük doğru düzgün yükleyinsene bilmiyosanızda yüklemeyin :mrgreen:

kardeşim birazdan onları sileceğim onları sadece bazı arkadaşlar merak ediyodu. o yüzden şipşak on saniyede kopyala yapıştır yaptım.

yahya kardeş verdiğin resimler için sağolda açılmıyor çoğu MSN den yollasana bana benim resimleri sana zahmet

Arkadaşlar bu yazı bana ait değil haberiniz olsun,şifremi bilen birisi yazmış,yoksa kimse benden bu şekilde gereksiz bi post beklemesin:)

Güzel bir iftar yemegi olmuş herkese afiyet olsun.Bi de biz Adana Mt olarak bir iftar yemegi versek de bütün motorcu arkadaşları topliyabilsek nasıl olur acaba..?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel bir iftar yemegi olmuş herkese afiyet olsun.Bi de biz Adana Mt olarak bir iftar yemegi versek de bütün motorcu arkadaşları topliyabilsek nasıl olur acaba..?
janti dün kadirlide gözlerimiz adanalı motorseverleri çok aradı:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar