Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kadirli, Ceyhan MT Iftar Yemeginde Buluşuyoruz. 14.09.08

sağol be kardeş içimi rahatlattın. ya ben aslında gider diye tahmin ediyorum ama genede kuşkularım var

nihatcım motorun kayış koparmadığı sürece gider en kötü ihtimal diyorum ama kayışdır onun haricinde korkma gider yani ist ye yine gidersin gercekten ümmet abi türkiyeyi kaç defa gezdi mondial 125 scooter
ile :queen: :queen:

Ali abi benide kaydedermisin bende geliyorum elbet birisine artçı oluruz zahar :p:p:p..

Son düzenleme:
Ahanda bak millette geldi:pGözümsün ümmet abi :)

Gider gider ,sağlıklı ise gider bişey olmaz:)PAzar günü görüşmek üzere :)

motorumun bir problemi yok çok iyi bakarım zaten daha yeni bir motor daha 2800 km'de şu an üzerindeki kayış orjinal kayışı yolda koparmı acaba ben ondan korkuyorum bir kayışın ömrü kaç km'dir

malesef Okul nedeniyle pazar akşamından Niğde'de olmam gerekecek.. Herkese iyi eğlenceler diliyorum... hayırlı iftarlar... :king:

Osmaniye İl Temsilcisi
Kadirli'den iftar yemeğine katılanlar.
Yusuf - Eşi
Gökhan abi - eşi
Abdurrahman - nişanlısı
İshak Abi - Eşi
Hakan
İlyas abi
Kağan hoca

Netleşenler bunlar, henüz zaman bulup görüşemediğim ardaşlar var, onlarla da görüşüp yarın listeye eklicem. Herkese iyi akşamlar.

Ahmet-Eşi
Yusuf - Eşi
Gökhan - eşi
Abdurrahman - nişanlısı
İshak - Eşi
Hakan
İlyas
Kağan

:rendeer::rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
adana dan katılım yok denecek kadar az gerci iso 10 kişiye bedel ama:p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aydemirim,gönül hep beraber olmak ister ama malesef elde olmayan sebeplerden dolayı katılamıyoruz,pazar günü motor pazarına gideceğim
üzgünüm, şimdiden allah kabul etsin katılan tüm MT camiasına sevgi ve selamlar

Adana İl Temsilcisi
kardeş merhaba,cengiz ağbiye aynen katılıyorum.hakikaten elde olmayan birçok sebepten dolayı çok katılmak istediğim halde katılamıyorum.:pr:allah kabul etsin.hepinize sevgilerimle.:rendeer:

aslında gelmeyi çok isteriz bir arkadaş daha var 2 mizde işlerimizi ayarlarsak mutlaka geleceğiz saygılar

Osmaniye İl Temsilcisi
Ahmet-Eşi
Yusuf - Eşi
Gökhan - eşi - kardeşi -kardeşi.
Abdurrahman - nişanlısı
İshak - Eşi
Hakan
İlyas
Kağan
Şeref - eşi

Gaziantep İl Temsilcisi
Aydemirim,gönül hep beraber olmak ister ama malesef elde olmayan sebeplerden dolayı katılamıyoruz,pazar günü motor pazarına gideceğim
üzgünüm, şimdiden allah kabul etsin katılan tüm MT camiasına sevgi ve selamlar
kismet abi seneye inşallah
kardeş merhaba,cengiz ağbiye aynen katılıyorum.hakikaten elde olmayan birçok sebepten dolayı çok katılmak istediğim halde katılamıyorum.:pr:allah kabul etsin.hepinize sevgilerimle.:rendeer:
teşekürler bora abi
Allah kabul etsin kazasız belasız sürüşler;)
tşk
Abi bizimkiler gelirler sen öyle dediklerine bakma,herkes gelmiyorum derken bile bizim geziler 10 kişiden aşağı olmaz:cherry:

valla iso cumartesi saat 19:00 kadar kesın liste belli olacak ona göre et alınacak sonradan gelme gibi bir lüksleri yok:p:p:p sonradan gelen arkadaşlar yemeklerınıde yanların da getirir artık...:queen::queen:

Banada yer var mı orada bende gelebilirimiyim:pBide benim motorum oraya kadar gider mi:silent::queen::queen::queen:
Pazara görüşmek üzere hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum:bounce:

arkadaşlar ben başta söyleyeyim ceyhandaki gibi aç kalacaksam ben gelmem usta :D zaten oruçluyum agresifim sinrliyim bellli olmaz ne yapacağım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar