gazı salınca patlama

arkadaşlar motorum yeni yapıldı silindir piston üst kapak sübablar değişti.yolda giderken elimi gazdan çekiyorum egzostan patlama sesleri geliyor asırı değil ama patırdı şeklinde neden acaba?.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 AM ----------

yokmu yardım edecek?

Karbüratörün havayı az aldığı için patlama yapıyor. istersen sünger filtreyi çıkar, patlamanın kesildiğini görürsün

Moderatör
Karbüratörün havayı az aldığı için patlama yapıyor. istersen sünger filtreyi çıkar, patlamanın kesildiğini görürsün

sünger filtre demekle neyi kastettiğini anlamadım ama, hava filtresini çıkarsa dahi sorunu çözülmeyecektir. Sübap ayarlarına baktırırsan sorunun kaynağına inmiş olursun belki de.

sünger filtre demekle neyi kastettiğini anlamadım ama, hava filtresini çıkarsa dahi sorunu çözülmeyecektir. Sübap ayarlarına baktırırsan sorunun kaynağına inmiş olursun belki de.

Daha önce başıma gelmişti, bence denemesinin bir zararı yok:cat:

evet hava filtresi ve süngeri söktüm suanda motr daha iyi gaz yiyor patlamada baya baya azalma var

evet hava filtresi ve süngeri söktüm suanda motr daha iyi gaz yiyor patlamada baya baya azalma var

bence hava ayarınıda yap veya yaptır çünkü sünger filtreye hava girmeden önce havayı süzer sürekli bu şekilde kullanırsan hava filtresini daha sık değiştirmen gerekir :cat:

bnm motor birde suanda yeni bi alakası varmı dsha 100 km oldu:)

Bu durum nerdeyse OHV motorlarda var. Benimki de aynı:) ufak pıtırtılar normaldir. Bütün ayarları da jilet gibi yaptım. Motor freni ile yokuş inerken hafifçe patırdıyor.:cat:

selam herkeze arkadasla ben yeni üye oldum ismim .yusuf . yaş .22.1.74 boy .85 kilo.bende kanuni breton var motorun alt motor kilitlenmiş buna ne yapmak lazım lütfen yardımcı olun maliyeti nekadar olur arkadaslara sordum 150 vallan diyolar sizden kesin sonuclar bekliyorum

ben yazayım parça fiyatlarını.

silindir+piston:60 tl
üst kapak değişecekse:75 tl
emiş+egzos sübabı:19 tl

selam herkeze arkadasla ben yeni üye oldum ismim .yusuf . yaş .22.1.74 boy .85 kilo.bende kanuni breton var motorun alt motor kilitlenmiş buna ne yapmak lazım lütfen yardımcı olun maliyeti nekadar olur arkadaslara sordum 150 vallan diyolar sizden kesin sonuclar bekliyorum

Hoşgeldin. Kilon ve boyunu öğrendiğimiz iyi oldu. Bazı arkadaşlar söylemiyorlar çok zor durumda kalıyoruz ::mrgreen: . Birazdan bu boy ve kilo için tahmini tamir masrafını hesaplayıp sana bildireceğim.

arkadaş izdivaç programına gelmiş sanırsam:queen::queen::queen:
göz rengini sölemedin ama.....:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar