Gazı bırakınca egzozdan çatırdama sesi

Olan normal bişi egzoz patlatıyor fakat egzoz ıyı olmadıgı ıcın hos bı ses alamıyorsunuz ama o olaya can feda

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hava ayar vidasını yarım tur sık.

ee hani sen bu motorla balkan turu yapacaktın, hiç sorun çıkarmadı diyordun????

iki ustaya gösterdim. Mondial servisi katalitik konvertöründen dedi. Motorun gidişini etkilemez değiştirmene gerek yok dedi. Diğeri motor yeni oturuyor yerine normal bu ses dedi. Bir sorun olarak bakmıyor buna genelde insanlar. Arkadaşlarıma da sordum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

Hava ayar vidasını yarım tur sık.

deneyeceğim teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Olan normal bişi egzoz patlatıyor fakat egzoz ıyı olmadıgı ıcın hos bı ses alamıyorsunuz ama o olaya can feda

egzoz patlamasını sevmiyorum ya

Metehan 07-70 ah sizin gibi insanlar... Ufacık bişeyde çinliyi eleştirmeye çalışan YBR ciler aah aaah

Çorum İl Temsilcisi
Hsatası olduğum durum :mrgreen: . Bitiyorum bu sese benimkinde 2-3-4 kere falan patlıyor çok hoşuma gidiyor o ses. Taktıracaklar bu gidişle bi açık eksoz :queen:

Onu bunu yarım tur sık diyenlere bakma. Rölanti ve hava ayarının uyuşmazlığından oluyor, işini bilen bir ustaya ayarları yaptır.Ayriyetten katalitik konvertör hortumunuda tıkamanız gerek bir şeyle. O zaman ses kesilir.

Onu bunu yarım tur sık diyenlere bakma. Rölanti ve hava ayarının uyuşmazlığından oluyor, işini bilen bir ustaya ayarları yaptır.Ayriyetten katalitik konvertör hortumunuda tıkamanız gerek bir şeyle. O zaman ses kesilir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Hava ayarından değilmiş dediğiniz gibi. Katalitik borusunu tıkarsam motosiklete zararı ya da yakıta negatif bir etkisi olur mu?

apache lerin bile çoğunda var bu durum.motorunda hiç birşey yok dostum çinliyi sevmeyen gitsin bi dünya bayılsın japona.ne kadar ekmek o kadar köfte

güzel kaliteli akrapoviç,yoshimura gibi egzozlar harika ses çıkıyor bu şekilde

Cevabınız için teşekkür ederim. Hava ayarından değilmiş dediğiniz gibi. Katalitik borusunu tıkarsam motosiklete zararı ya da yakıta negatif bir etkisi olur mu?

Kapattır dostum hiçbir şey olmaz. Katalitik konvertör tamamen euro3 emisyon kanunları misali yapılmış motora zarar vermeyen bir parça.Karbüratörden fazla emilen çiğ yakıtı hava akımıyla manifold'dan egzoza gönderip yüksek sıcaklıktaki egzoza değdiği anda patlatıyor.Özellikle motor kompresöre bindiği zaman olur bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar