GazcıTeam video VALEO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreyle(dark_knight) 15 gün önce yaptığımız cekimlerin bazı bölümü
iyi seyirler

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşım onları siliyorlar hemen siteden .nabza göre şerbet vermek lazım
şuan 600cc ye biniyorum malesef yaza kısmetse tekrar 1000cc alınca bol bol topspeed videosu cekeriz

çok korkutucu geldi bana :cyclopsan bir şey sormak istiyorum. ortalara doğru bir tane vw caddy yi sağlı sollu geçtiniz, eğer orda adam dikizlerde birinizi görüp diğer tarafa hamle yapsa kötü sonuçlar doğmaz mı. düzlükte, yolun boş olduğu yerlerde hız yapılmasına karşı değilim ama o yüksek süratlerde makaslara girmek o dar yerlerden geçmek bence çok tehlikeli. allah hepimizi korusun :rendeer:

çok korkutucu geldi bana :cyclopsan bir şey sormak istiyorum. ortalara doğru bir tane vw caddy yi sağlı sollu geçtiniz, eğer orda adam dikizlerde birinizi görüp diğer tarafa hamle yapsa kötü sonuçlar doğmaz mı. düzlükte, yolun boş olduğu yerlerde hız yapılmasına karşı değilim ama o yüksek süratlerde makaslara girmek o dar yerlerden geçmek bence çok tehlikeli. allah hepimizi korusun :rendeer:

boş yolda basmak sıkıcı oluyo.
biz bilerek yapıyoruz o hareketleri aksiyon hoşumuza gidiyor

Trafik kazalari oldugunda uzulmemize neden olmayinda....makaslarla trafigi tehlikeye dusurup video cekmek ovgu degildir...Amacim polemik yapmak degil...Sadece Bir insan kolay yetismiyor nice umutlarla emek verip gece gunduz demeden yedirip giydirip okutanlarida anlamak dusunmek lazim...

ne deseniz haklisiniz...Sizler gencsiniz...Ama dilerim Kaza yapmayin...:cyclopsan:rendeer:

Baydar yine uslu durmamış :p İyi gazlamaymış :)
Şefkati abi , senin gixxer 1000'e nolduki ?? :silent:

Trafik kazalari oldugunda uzulmemize neden olmayinda....makaslarla trafigi tehlikeye dusurup video cekmek ovgu degildir...Amacim polemik yapmak degil...Sadece Bir insan kolay yetismiyor nice umutlarla emek verip gece gunduz demeden yedirip giydirip okutanlarida anlamak dusunmek lazim...

ne deseniz haklisiniz...Sizler gencsiniz...Ama dilerim Kaza yapmayin...:cyclopsan:rendeer:

41 yaşındayım .çokta genç sayılmam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Baydar yine uslu durmamış :p İyi gazlamaymış :)
Şefkati abi , senin gixxer 1000'e nolduki ?? :silent:

onu sattım maalesef . yaza inşallah ya zx-10 yada gsxr-1000 alıcam :bounce:

hayırlısı abi :)
normalde sık sık çerkezköy taraflarlarına gitsemde bu yaz sadece 1 defa gidebildim , yoksa bu yaz sizinle tanışmak isterdim :) Özellikle Osman abi ile tanışmak istiyom .Yerçekimine karşı koyan ihtiyar :p:p

41 yaşındayım .çokta genç sayılmam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------

Eger 41 yasindaysaniz ve tavsiyeere aciksaniz size tavsiyem ruhunuzu yaslandirinda makas atarak tehlikeye davetiye bastirmasin...Bu ugurda kac arkadasi(adrenalin denen hormonlardan bahsediyorum)yitirdik...:cat::rendeer:
Yok eger sen konuyu mahvetme derseniz sozum yok size ama anayollar pist degil:cat:

Osman abi hala 340-350 gidiyo maşallah ;)
deli_mavi öğüt alacak yaşı geçtik. hayatı bende seviyorum ama içinde adrenalin varsa :)

videonun sonunda göstermişsiniz arkanızdan salam bir araba kaptırmış geliyordu sizin tayfadanmıydı?...

birde çalan müzik çok hoşuma gitti.sadece müzik için defalarca dinledim hatta videoyu indirip görüntüden arındırdım yüksek kalite mp4'çevirdim.şimdi çok daha iyi çalıyor rüzgar gürültüsünden arındırıcam çıplak halde müziği ortaya çıkarmaya çalışıyorum

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
videonun sonunda göstermişsiniz arkanızdan salam bir araba kaptırmış geliyordu sizin tayfadanmıydı?...

birde çalan müzik çok hoşuma gitti.sadece müzik için defalarca dinledim hatta videoyu indirip görüntüden arındırdım yüksek kalite mp4'çevirdim.şimdi çok daha iyi çalıyor rüzgar gürültüsünden arındırıcam çıplak halde müziği ortaya çıkarmaya çalışıyorum

Bu kadar kasıcana valeo amcaya şarkının adını sorsaydın ya, eminim devlet sırrı değildir.:p

@Valeo amca:p

Güzel gazlamışınız, Halis abim sabahtan moderatörü gazlar, bayılır ispite, hoş bende seviyorum arbedeyi de bugünlerde keyfim yok.:mrgreen:

Sizin o tarafların yolları bomboş, bir ara sıkıntıdan Ankaralı moduna geçmişsiniz.

Ankara'lıların hepsi istisnasız boş yolda makas atıyorlarda.:mrgreen:

Boşuna demiyorum ben bu Ankara'nın en çok istanbula dönüşünü seviyorum diye.:p

arkamızdan gelen araba 261 beygirlik Audi S3. yolda geçtiğimizi biliyorum ,peşimize takılmış meğer :)
aslında o arabanın peşimizde olduğu farketmemiştim sonradan videoları izlerken gördüm.keşke farkedip biraz oynasaydım ;)
çalan müzik = pitbull calle ocho (youtube a bu şekilde yaz klipi izle ;)

AYE evet yollar maalesef boştu . istediğimiz makaslar olmadı.
dönüşü çorludan yaptık yol kalabalıktı . baya aksiyon çektiğimizi sandık fakat memory kart dolduğundan kapanmış kamera :pale:

Son düzenleme:
baya sıkılmışsınızdır hocam:d ama makinanın top speed ini öğrenmek isteyen ilk oraya çıkmalı bence

baya sıkılmışsınızdır hocam:d ama makinanın top speed ini öğrenmek isteyen ilk oraya çıkmalı bence

bol miktarda topspeed videsuda yayınladım aslında ama moderatörler tehlikeli bulup kilitlediler topicleri
bitanesi bu

buda başka bir videomuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar