çok korkutucu geldi bana :cyclopsan bir şey sormak istiyorum. ortalara doğru bir tane vw caddy yi sağlı sollu geçtiniz, eğer orda adam dikizlerde birinizi görüp diğer tarafa hamle yapsa kötü sonuçlar doğmaz mı. düzlükte, yolun boş olduğu yerlerde hız yapılmasına karşı değilim ama o yüksek süratlerde makaslara girmek o dar yerlerden geçmek bence çok tehlikeli. allah hepimizi korusun :rendeer:
boş yolda basmak sıkıcı oluyo.
biz bilerek yapıyoruz o hareketleri aksiyon hoşumuza gidiyor
allah yolunuzu açık etsin. ben böyle diyorum ama günün birinde race makine alırsam kendimi göreceğim :queen:
Trafik kazalari oldugunda uzulmemize neden olmayinda....makaslarla trafigi tehlikeye dusurup video cekmek ovgu degildir...Amacim polemik yapmak degil...Sadece Bir insan kolay yetismiyor nice umutlarla emek verip gece gunduz demeden yedirip giydirip okutanlarida anlamak dusunmek lazim...
ne deseniz haklisiniz...Sizler gencsiniz...Ama dilerim Kaza yapmayin...:cyclopsan:rendeer:
Baydar yine uslu durmamışİyi gazlamaymış
Şefkati abi , senin gixxer 1000'e nolduki ?? :silent:
onu sattım maalesef . yaza inşallah ya zx-10 yada gsxr-1000 alıcam :bounce:
41 yaşındayım .çokta genç sayılmam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
onu sattım maalesef . yaza inşallah ya zx-10 yada gsxr-1000 alıcam :bounce:
videonun sonunda göstermişsiniz arkanızdan salam bir araba kaptırmış geliyordu sizin tayfadanmıydı?...
birde çalan müzik çok hoşuma gitti.sadece müzik için defalarca dinledim hatta videoyu indirip görüntüden arındırdım yüksek kalite mp4'çevirdim.şimdi çok daha iyi çalıyor rüzgar gürültüsünden arındırıcam çıplak halde müziği ortaya çıkarmaya çalışıyorum
videonun sonunda göstermişsiniz arkanızdan salam bir araba kaptırmış geliyordu sizin tayfadanmıydı?...
birde çalan müzik çok hoşuma gitti.sadece müzik için defalarca dinledim hatta videoyu indirip görüntüden arındırdım yüksek kalite mp4'çevirdim.şimdi çok daha iyi çalıyor rüzgar gürültüsünden arındırıcam çıplak halde müziği ortaya çıkarmaya çalışıyorum
baya sıkılmışsınızdır hocam:d ama makinanın top speed ini öğrenmek isteyen ilk oraya çıkmalı bence