gaz yememe düzensiz yeme sorunu

Merhaba
Bugün motosikletimle giderken yolda kaldım 1 saat sonra çalıştırmayı denedim çalışmadı sonra jikleyi yarım açınca çalıştı ve petrole gittim gelirken de düzensizce yedi güven vermiyor her an yolda kalacak gibi hissettiriyor ne yapabilirim ? sorunu nedir? tamirciye götürsem ne yapar ? petrolde mi sıkıntı? lukoilden alıyorum

Son düzenleme:
Karburatorun pislenmistur. Bende shell den alıyorum sürekli ama 3/4 bin km de aşırı geç çalışma ve düşük devirde giderken tekleme yapıyordu. Geçen temziledim saat gibi tıkır tıkır şu anda

temizleme için ne kullanıdınız?

temizleyici çözücü olarak yani ?

Teşekkürler 3000kmye yaklaşıyorum kmde

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Değişiyor bazen ilaçlı suyla silip yıkarım bazen silerek yıkarım elde yıkama ilaçları var ondan kullandım çözücü olarak da

Selulozik tiner kullandım. 5 dk içinde beklettim. Sonra tek tek bir delik bosta kalacak şekilde kapatıp içine ufledim malum kompresör yok evde

ayar gerektirir mi karbüratör temizliği evde yapılabilir mi ? bugün depoyu boşalttım dipte böyle yağ gibi bir şey geldi sonlara doğru yağ derken akışkan olandan değil donmuş yağ gibi bir şeydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar