Gaz sabitleyici (uzun yol sürücüleri için)

nmu

Bu aparatı yaptım test aşamasında ama aslan gibi çalışıyor uzun yolda çok faydalı basit ve ucuz imalat kolay montaj ediliyor..

Nasıl çalışıyor ben anlamadım ?

Şu üründen farkı nedir ?

12_02_2009_02_32_5095513864.jpg

Nasıl çalışıyor ben anlamadım ?

Şu üründen farkı nedir ?

http://www.motorturkiye.com/resimler/kucuk/12_02_2009_02_32_5095513864.jpg
bu ürün sadece bilekten destek alarak gaz veriyorsun...
ama arkadaşın yaptığında o aparatı fren manetinin altına sabitleyerek sağ eli bırakabiliyorsun yanlışmıyım :)
bende ebaydan almıştı ve çok yararlı bişe.benimkide bu...mandalla sabitleyip tehlike anında hemen attırıp devam edebiliyorsun..

evde sakın denemeyim :p
videoyu bi türlü ekleyemedim linkle idare edin artıkın :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=546346272138989&set=vb.100002908622158&type=3&theater

Son düzenleme:
Aslinda guzel fikir ama biraz tehlikeli gibi. Ani durumlarda surucuye engel teskil edebilir diye dusunuyorum. Uzun yolda o hizla Allah korusun en ufak bi hatanin bile keske diyecegimiz sonuclara yol acacagi bir riske bu sekilde girmeye degermi dusunmek lazim... Motor purdikkat surekli kontrol altinda olmasi geren bi arac. Uzun yolda yorulup motoru saga cekip motora sirtini yaslayip manzaraya karsi dinlenmekte motorun baska araclarda bulamayacagimiz zevklerinden biri..

nmu abi neyden yaptın onu anlayamadım, bilgi verirmisin..

Ben çalışma prensibini dahi bilmem bu şeylerin ama abimizin yaptığı aluminyum, lazer kesim, sert lastik contalı mandal gibi duruyor :sunny:

Biri de nasıl çalıştığını anlatırsa :mrgreen: çözmeye çalıştığımda çok sakat senaryolar çıkıyor ortaya, bence ben yanlış düşünüyorum :mrgreen:

Son düzenleme:
Nasıl çalıştığını video ile anlatırım kullanılan malzeme leksan dır..Oresimdeki aletten farkı sağ elinizi bıraktığınızda gaz açık kalır..

Evet ben de anladım şimdi. Güzel düşünmüşsünüz. Ben otoban dışında bunu kullanmazdım büyük ihtimalle, güvende hissetmezdim kendimi, o açıdan. Detaylarını bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar